YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La cosina que tindrà aviat Andrea Janeiro i no podrà conèixer mai

La periodista Beatriz Trapote i Víctor Janeiro esperen l'arribada d'un tercer fill

Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)
Andrea Janeiro tindrà una nova cosina que no podrà conèixer | Catalunya Diari

Després de la mort d'Humberto Janeiro i la preocupació per la salut de Carmen Bazán, que va haver de ser intervinguda per problemes de maluc, la família Janeiro-Bazán està de celebració. La periodista Beatriz Trapote i Víctor Janeiro esperen l'arribada d'un tercer fill, que en aquesta ocasió serà una nena. Així doncs, Brenda, el nou membre de la família, serà la nova cosina d'Andrea Janeiro

La cosina d'Andrea Janeiro naixerà ben aviat

Beatriz Trapote i Víctor Janeiro han decidit augmentar la família amb l'arribada de la primera nena a la família. El matrimoni ha pogut complir el desig de tenir una nena després dels seus dos fills, Víctor i Oliver, de quatre i un any respectivament.

La periodista està molt nerviosa, ja que s'espera que Brenda arribi ben aviat. Estant a la setmana 40 de l'embaràs, és possible que en qualsevol moment hagin de sortir corrents cap a l'hospital. De fet, Beatriz assegura que se sent molt pesada i les contraccions formen part del seu dia a dia.

Trucs per accelerar el procés

Beatriz Trapote ha compartit tot l'embaràs amb els seus seguidors d'Instagram. És més, ha publicat els trucs per accelerar el procés: menjar picant, fer banys calents i mantenir relacions sexuals. «L'home té prostaglandina, una substància que té l'home i que s'utilitza quan volen induir-te el part», ha explicat al seu compte d'Instagram.

Ara bé, fins a l'última revisió ginecològica no sabrem si haurà d'accelerar el procés o esperar una mica més: «El més important és veure l'estat de Brenda. Si en dues setmanes ha agafat 150 grams (el normal són 130 grams per setmana) doncs va bé, però si veiem que Brenda està en el mateix pes o que fins i tot ha baixat de pes, caldrà provocar el part».

En plena forma

En el cas de Beatriz Trapote i Víctor Janeiro, la parella ha apostat per la naturalitat. El matrimoni ha decidit compartir una fotografia a les xarxes socials on la periodista ensenya la panxeta d'embarassada. No obstant això, Beatriz assegura que està molt més cansada i «incòmoda» perquè Brenda no té molta pressa per néixer.

Així doncs, per fer més amena l'espera, la cunyada de Jesulín de Ubrique no ha deixat de fer exercici per mantenir-se en forma i reforçar la zona pelviana. Ara bé, tenint sempre en compte la recomanació del seu ginecòleg i els consells del seu preparador físic.

El matrimoni s'ha convertit en una de les parelles més estables del panorama del cor. Beatriz i Víctor han format una bonica família, de la qual gaudeixen al màxim.


Comentaris

envia el comentari