YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El dia que Rocío Carrasco va anar al jutjat per la malaltia del seu fill David

Antonio David Flores fa públic que el seu fill pateix la Síndrome d'Angelaman per donar visibilitat a la malaltia

Rocío Carrasco
Roció Carrasco va demandar al seu exmarit per haver revelat la malaltia del seu fill | El Español

David Flores, el fill de Rocío Carrasco i Antonio David Flores, s'ha convertit en l'ullet dret de la família. Tant el seu pare com la seva germana han procurat que el jove no pateixi els conflictes familiars.

Els germans Flores no tenen cap mena de relació amb la seva mare. De fet, quan van complir la majoria d'edat, van fer tot el possible per marxar a viure amb el seu pare. Tot i ser una família molt polèmica, David mai ha comparegut davant els mitjans de comunicació, que sempre el busquen per fotografiar-lo i parlar sobre la seva malaltia. 

Rocío Carrasco va demandar a Antonio David per haver revelat la malaltia del seu fill

L'any 2017, Antonio David Flores va fer públic que el seu fill pateix una malaltia congènita. Tot i que no va especificar la malaltia, alguns mitjans van afirmar que el net de Rocío Jurado pateix la Síndrome d'Angelaman, una discapacitat que pot afectar el grau de mobilitat, la parla i l'audició.

El col·laborador de 'Sálvame' sempre ha parlat molt bé del seu fill, i assegura que és molt intel·ligent i, sobretot, molt lluitador. A més, en l'entrevista del 2017, Antonio David Flores també va explicar que David toca molt bé la guitarra i versiona algunes cançons de la seva àvia. Amb tot això, Flores volia donar visibilitat a la Síndrome d'Angelaman.

Tot i això, Rocío Carrasco va decidir interposar una demanda contra el pare del seu fill per haver revelat la malaltia amb la intenció de lucrar-se econòmicament. 

Una família unida per les demandes

Els fills de Rocío Carrasco i Antonio David Flores van decidir allunyar-se de la seva mare per anar a viure amb el seu pare. A més, també comparteixen casa amb Olga Moreno, la dona d'Antonio David, que és com una mare per a ells.  

En més d'una ocasió hem pogut veure a David agafat del braç d'Olga Moreno passejant pels carrers de Màlaga, ciutat on viu la família. Encara que Rocío Flores ha decidit independitzar-se, sempre intenta visitar als seus dos germans, David i Lola. 

David és una persona molt important per a Rocío Flores, i és per això que sempre està pendent d'ell. De fet, Rocío va intentar contactar amb la seva mare per fer feliç a David, però Carrasco no ha volgut recuperar la relació amb els seus fills. 

Tot i que els mitjans de comunicació respecten la intimitat de David, la seva germana comparteix diverses publicacions a les xarxes socials on el jove surt molt feliç amb la seva família i Manuel Bedmar, parella de la seva germana.


Comentaris

envia el comentari