Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista

'Sálvame', sense paraules: «Quan acabi, faré com Mila Ximénez»

Jorge Javier Vázquez està desitjant sortir de festa amb Mila Ximénez i poder gaudir de ballar a sobre d'una barra

'Sálvame' sempre és notícia per les seves polèmiques, però aquesta vegada ho és perquè ha tornat una de les seves col·laboradores. 

Mila Ximénez ha tornat a 'Sálvame' i ha reconegut que el tractament del càncer de pulmó està sent molt dur. De la mateixa manera, ha confessat que l'evolució s'està complicant i aviat haurà de prendre una decisió: «Si em diuen que això pot allargar-se i no saben si els tractaments funcionaran, s'acabarà el tractament. El que duri».

No obstant això, Mila ha volgut tractar el tema amb humor i ha reconegut que té ganes d'anar de festa. De fet, Jorge Javier Vázquez ha confessat que ell també ho està desitjant.  

Jorge Javier Vázquez comprèn i dona suport a Mila Ximénez

Jorge Javier és un dels millors amics de Ximénez i, per això, li fa costat en totes les circumstàncies. És més, comparteixen el mateix desig: gaudir d'una gran festa. 

El presentador ha confessat en el seu bloc de la revista 'Lecturas' que dona suport a la proposta de la col·laboradora: «Sento a Mila dir en ple 'Sálvame Naranja' que té ganes d'anar de festa, i li recordo les vegades que s'ha cabrejat perquè hem fet referència al seu gust pel gintònic».

No obstant això, entén les paraules de la seva amiga: «Quantes preocupacions hem tingut per bajanades, i després pensem en la quantitat d'energia que hem desaprofitat per culpa de què diran els altres».

Fart dels atacs 

De la mateixa manera, ha manifestat que està fart dels atacs que rep quan es converteix en tema de polèmica. En aquest cas, s'han publicat imatges del presentador en què surt «molt perjudicat» després d'una festa.

Jorge Javier explica que està cansat de rebre sempre el mateix atac i que per això també necessita sortir de festa: «Cada vegada que veig les fotografies, penso que he de renovar-les i que quan acabi, faré com Mila Ximénez: celebrar-ho com si no hi hagués un demà, ballant a sobre de la barra d'un bar. Suat, amb la roba trencada i els ulls mirant a Cambodja».

És més, amb sentit de l'humor, ha afegit: «Que consti que no ho faré per mi, sinó per tota aquesta gent que sempre vol ridiculitzar-me i només té dues fotografies. Necessito donar-los munició, fons d'armari, bibliografia. Soc un ésser de llum i sempre penso en els altres».

Ara bé, no sabem si es pren amb el mateix humor les bromes que s'estan fent sobre ell per les imatges que hi ha de 'Supervivientes 2021'. 

El presentador necessita viure noves aventures

La pandèmia ens obliga a viure una vida més pausada, més tranquil·la. Tanmateix, el presentador de 'Sálvame' assegura que necessita emocions. En concret, ha exposat que el més atrevit que ha fet darrerament ha estat esmorzar un croissant i un dònut de xocolata. Tot i això, està intentant posar-li una mica d'emoció a la seva vida i pròximament podrem veure'l participant a 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.