Kiko Matamoros

Kiko Hernández deixa atònic Matamoros: revela el seu pla (secret) per enfonsar Makoke

Les alarmes van saltar quan Matamoros no va acudir al seu lloc de treball a 'Viva la vida' el passat cap de setmana

Que els programes de Telecinco siguin en directe no sempre beneficien als col·laboradors d'aquests formats. Un dels clars exemples ho hem vist aquesta tarda quan a ‘Sálvame’ es trobaven parlant de la denúncia per amenaces que li ha interposat Makoke a Kiko Matamoros. Ha estat llavors quan el seu amic, Kiko Hernández, ha intentat defensar-lo i sense voler-ho ha acabat revelant una part de la defensa que té pensada aplicar Matamoros contra la seva ex i que segons sembla, no volia explicar per a no donar pistes a l'advocat de la part contrària.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Per a entendre aquest garbull, hem de situar-nos al cap de setmana passat. En aquest moment, van saltar totes les alarmes quan ens vam adonar que Kiko Matamoros no havia assistit al seu lloc de treball a 'Viva la vida'. Davant això, alguns col·laboradors de Telecinco van rebre la notícia que el tertulià es trobava en els calabossos a conseqüència de la denúncia que li havia interposat la seva ex. En aquest moment, va semblar que les autoritats no van veure perill de fugida per part del col·laborador i el van deixar en llibertat a l'espera que es dictaminés un judici per a aclarir el que ha succeït.

El pla de Kiko Matamoros contra Makoke

No obstant això, Kiko Matamoros no ha deixat passar l'ocorregut i ho ha explicat en televisió al·legant que existeix tota una campanya de desprestigi impulsada per Makoke i el seu entorn i que el que busquen és carregar-se la seva imatge personal però també professional. És important recordar que el col·laborador de 'Sálvame' té amplis coneixements vinculats a la justícia i això li ha fet que ja comenci a estudiar la seva defensa, davant la demanda que li ha interposat la seva exdona.

Aquesta defensa el col·laborador la volia preservar per a no donar pistes a l'enemic, però una distracció de Kiko Hernández quan tractava de defensar-lo, ha revelat l'as sota la màniga de Matamoros, qui ara haurà de bregar amb aquesta revelació. El tertulià ha explicat que entre les mesures que prendrà Matamoros si s'acaba dictaminant que és innocent, serà interposar una possible demanda per falsedat que podria posar a Makoke en una tessitura judicial molt complicada.

Encara que Kiko Matamoros no ha volgut confirmar aquesta part de la seva defensa, sí que ha assegurat que prendrà totes les mesures legals que siguin a la seva mà i que li permetin clamar justícia davant aquesta situació tan complicada que li està tocant viure i que va molt encaminat a desprestigiar la imatge del tertulià, que està passant un moment molt complicat i que intenta bregar al costat de la seva parella, Marta López Álamo.

L'elevat deute que encara tindria Makoke amb Kiko Matamoros 

Mentre Makoke espera que la justícia es pronunciï a favor seu, Matamoros continua tenint molt clar que vol recuperar tot el que és seu i per aquest motiu ha recordat que si finalment es ven la casa en la qual vivien, la seva ex haurà d'abonar-li una important quantitat de diners que hauria de retornar-li. Sigui com sigui, la disputa està servida i això obliga al fet que els col·laboradors de 'Viva la vida' hagin d'acabar decantant-se entre un i l'altre.

Fa unes setmanes, Makoke retreia a alguns companys que no la secundessin davant els atacs constants del seu exmarit. D'altra banda, a la model li és molt més difícil trobar aliats en les files de 'Sálvame', un terreny que està a favor de Kiko i que no sembla que vagi a canviar. Només María Patiño és la que a vegades intenta situar-se del costat de Makoke, encara que això li estigui costant discussions amb els seus companys, els quals no entenen que es posin a favor de l'altre costat. En uns dies sabrem noves dades sobre aquest assumpte tan fosc i que està posant en escac als dos televisius.