Primer pla de Coto Matamoros, germà de Kiko Matamoros

Coto Matamoros parla sense embuts: «M'he enamorat perdudament d'aquesta noia»

Coto Matamoros confessa que segueix «profundament enamorat» de Carlota Prado, exconcursant de 'GH' que va patir un presumpte abús sexual en el reality

Coto Matamoros ha tornat a parlar de l'exconcursant de 'Gran Hermano' Carlota Prado. En una entrevista concedida al 'youtuber' Jordi Wild, Coto parla sobre com va conèixer a la jove.

Coto Matamoros recorda que «un dia em diu un amic de Madrid que hi ha a Twitter un vídeo molt fort d'una noia al confessionari de 'Gran Hermano'. Jo li vaig dir que em deixés en pau perquè jo estava ocupat en les meves coses, en la felicitat. Em diu un altre amic, Pepe Herrero, que havia guanyat el reality, que havia vist el vídeo i que jo també l'havia de veure», explica Coto.

El germà de Kiko Matamoros afirma que el va buscar i va veure a «una nena de 24 anys plorant, dient que traguessin el vídeo. La noia està amb un atac d'ansietat, no li obren la porta, la deixen dins. A mi això em produeix una impressió entre l'horror i el rebuig, perquè jo hauria matat al qui hi havia darrere».

Així es va enamorar Coto Matamoros de Carlota Prado

«De sobte sento un afecte que no havia sentit en la meva vida per ningú. I no la conec de res i considero que ha de ser carallot per haver-se apuntat a 'Gran Hermano'», confessa Coto sobre Carlota.

Llavors, Matamoros decideix intervenir. «Sento que estic en l'obligació d'intentar fer alguna cosa per ella. Carlota demana si us plau que es difonguin aquestes imatges del confessionari».

«Jo truco a Pepe i li dic que el vídeo és una salvatjada, però jo no li dic res dels meus sentiments per la noia perquè no tenia molt de sentit. En certa manera m'enamoro una mica d'ella, encara que tots dos teníem parella», explica.

«M'obro Instagram i començo a deixar anar per la boca de tot i ella ho veu, m'escriu i comencem a tenir un cert flirteig. Ella viu a Noruega amb el seu nòvio i jo tinc a la meva parella i, com és normal, els nostres respectius comencen a enfadar-se. Jo m'enamoro profundament d'ella, però no ho declaro mai», confessa Coto.

Després d'un temps sense contactar, Coto Matamoros rep un missatge de Carlota i «jo passo, però no hi havia un dia que no pensés en ella. Per una sèrie de circumstàncies arribem a coincidir i comença una relació que per a mi és molt important perquè em canvia el concepte de tot».

«Jo no sabia què era enamorar-se fins que conec a aquesta noia»

«Conec a una persona hipersensible de la qual em va enamorar perdudament. Jo no sabia què era enamorar-se fins que conec a aquesta noia. M'havia rigut de l'amor romàntic, del romanticisme, em semblava una estupidesa, una exageració, una ximpleria, fins que acabo sent més tou que unes natilles».

Per a Coto, el que li ha ocorregut és «una cosa de bojos. Em canvia moltes coses, fins i tot la visió que tinc de la dona. Aquesta admiració i respecte, en l'aspecte romàntic, no l'havia sentit mai».

Jordi li qüestiona per la durada d'aquesta història d'amor: «Ha durat menys que un caramel a la porta d'un col·legi. Jo segueixo profundament enamorat d'ella i no em fa vergonya ni reconèixer-ho, imagina't».

«És una relació romàntica bestial, jo sento adoració per ella, però no hem pogut mantenir-la per caràcter. Ella té un caràcter molt fort, jo també i en certs moments xoquem, però va ser fantàstic, jo em donaria per satisfet. Realment vaig perdre el cap per una tia i aquests dies hem reprès la comunicació», revela Coto.

Coto Matamoros revela com es troba actualment Carlota Prado

Matamoros ha explicat com es troba Carlota Prado actualment. «Ella ho va passar fatal, però ara ho té superat, ha necessitat ajuda psiquiàtrica, psicològica. Ha estat rebent medicació brutal durant molt de temps, va tenir un intent de suïcidi».

Finalment, Coto Matamoros explica que «aquesta nena va ser violada amb 13 anys per un professor del col·legi. Ha tingut una vida molt dura que li ha conformat una personalitat també molt dura. Ella té un caràcter molt fort, la qual cosa la salva de moltes coses».

«Té un fons excessivament sensible i té un gust per la música increïble. Envio un petó a Carlota des d'aquí i un altre a la seva mare per suportar-la», conclou entre riures el polèmic televisiu.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.