Rocío Carrasco

L'inesperat testimoni del cas Rocío Carrasco: «Ell és la causa de tot»

Una persona propera a Rocío Carrasco ha assenyalat a el responsable de tot el que li ha passat a ella

Rocío Carrasco està fent el compte enrere per a l'estrena de la segona temporada de la seva sèrie documental. En el nombre de Rocío és el títol d'aquesta producció la qual, sobretot, se centrarà en la relació amb la seva família materna.

Just ara, quan s'està parlant de l'estrena, ha aparegut el testimoni d'una persona molt propera a ella. Es tracta d'algú que, per primera vegada, ha volgut parlar. Ho ha fet per donar-li suport i també per assenyalar el responsable del seu patiment durant aquests anys.

El seu oncle Antonio, cosí segon de la seva mare, ha donat el seu punt de vista de la situació. Aquest, ha culpabilitzat Antonio David de tot el dolent que li ha passat a la filla de la Jurado.

L'oncle de Rocío Carrasco decideix parlar

Encara que s'ha dit que Carrasco no té relació amb la seva família materna no és així del tot. Únicament amb qui no es parla és amb els membres d'aquesta, que són més mediàtics. Amb els altres, en major o menor mesura, sí.

Precisament entre aquests últims es troba el seu oncle Antonio, que ha volgut parlar per primera vegada. Ell, que és propietari de bar El Gato a l'esmentada ciutat gaditana, ha concedit una entrevista a la cadena de Juancavlog. I ho ha fet per deixar clar que dóna suport a la seva neboda en tot moment.

La seva postura ha estat molt clara des del principi: «Conec Rocío Carrasco des que va néixer. És una pena el que està passant amb Antonio David. Rocío no és així, als seus fills se'ls han tret de mala manera».

«Hi ha aquí unes coses molt lletges. Espero que tot s'arregli». En aquest sentit, ha dit que pensa que el temps posarà les coses al seu lloc i aconseguirà reconciliar-se amb els seus fills.

És més, ha explicat que «jo crec que el documental ajudarà al fet que es millori tot. Servirà per entendre que ella estima els seus fills».

Tot seguit ha tornat a insistir: «Ella estima molt als seus fills i ho ha demostrat. Jo ho tinc claríssim».

Antonio assenyala a Antonio David com a culpable de la tragèdia de Rocío

En aquesta entrevista, el gadità també ha aprofitat per carregar contra l'ex de la seva neboda. Té clar que ell és el responsable de què a ella li ha passat. Així, ha manifestat: «Antonio David té la culpa de tot».

«Rocío va tenir mala sort amb el marit que va tenir».

D'altra banda, se li ha preguntat sobre l'actual espòs de la seva neboda, Fidel Albiac. I sobre ell ha estat molt contundent davant els rumors que hi ha: «No crec que la manegi».

El chipionero ha indicat que el fet que la jove amb prou feines vagi per la ciutat fa que tinguin poc contacte. I ha subratllat que «m'agradaria veure-la i estar una estoneta amb ella».

Tot i això, tot i no tenir ara una relació tan directa, ha dit: «Jo la crec a ella. La defenso a mort».

Per acabar el seu testimoni, Antonio ha volgut llançar un missatge: «Desitjo que això s'arregli i que ella trobi aquesta pau que està buscant. També que tingui contacte amb els seus dos fills. Aquest seria el meu desig».

«M'agradaria veure'ls junts, però a la família s'ha tergiversat tot».

Segur que aquestes paraules del seu tiet són un suport inesperat per Carrasco. Suport que ho agrairà i més aquesta setmana en què ha tingut males notícies. Ha sabut que el seu fill, David Flores, li reclama el pagament de la seva pensió des de 2018 i que sol·licitarà pena de presó per a ella.