David Flores i la seva mare en un muntatge fotogràfic

Parlen els advocats de David Flores: tot sobre la denúncia contra la seva mare

David Flores ha sol·licitat unes mesures sorprenents i molt dures contra la seva mare

David Flores s'enfrontarà a la seva mare en un judici després de la presentació d'una denúncia per impagament.

La filla de 'la Més Gran' s'ha convertit en una persona molt habitual en els tribunals. Durant els últims 20 anys no li ha tremolat el pols a l'hora de demandar a qualsevol que donés una informació falsa sobre ella.

D'altra banda, també ha rebut demandes en contra seva per part del pare dels seus fills. En moltes ocasions aquestes han estat dictaminades en favor d'ella, però l'altra part sempre les ha recorregut.

Després de l'emissió del documental, tota la batalla legal s'ha reobert amb l'exposició que va fer Carrasco amb ell. Per a donar veracitat i rigor a les seves paraules va presentar els informes mèdics i psicològics, així com les sentències i informes dels tribunals.

Les paraules de Rocío van ser escoltades per una audiència sorpresa, i molta gent es va posicionar a favor seu. Una de les informacions que més va impactar van ser els constants impagaments del pare dels nens, incomplint la sentència del jutge.

Paradoxalment, és ara ell qui, en nom del seu fill, ha presentat una demanda per impagament a la filla del boxejador. La demanda ha estat presentada amb el nom de David Flores, però les fonts asseguren que qui està darrere de tot és el pare.

La demanda de David Flores que posa en perill a la seva mare

Les notícies que sobrevolen el clan de 'la Més Gran' formen part de la premsa diària del cor. La família està vivint temps molt convulsos en el qual la imatge que es tenia de tots està canviant per segons.

Molts d'ells tenien el favor del públic, un favor que s'havien guanyat a costa de destruir la imatge de Rocío Carrasco. El silenci que aquesta ha tingut durant anys ha afavorit que la seva família hagi comptat la seva versió sense que ningú digués el contrari.

Aquesta situació es va acabar amb l'emissió de la sèrie on es va oferir una nova versió dels fets desconeguda fins al moment. En ella va abordar la seva experiència al costat del 'pare impiu', com el va denominar, i totes les seves batalles legals.

No obstant això, aquesta setmana s'ha conegut que els conflictes judicials apareixen de nou i, en aquesta ocasió, és ella la demandada. La denúncia està motivada per l'impagament de la pensió i altres aspectes del seu fill menor.

Des que la notícia saltés han estat molts els mitjans que s'han fet ressò d'ella, i les especulacions han sorgit fortament. Davant la situació generada, l'advocada del demandant ha emès un comunicat a 'La Razón' en el qual aclareixen les peticions de la demanda.

En l'escrit assegura, en primer terme, que el demandant no realitzarà ni intervindrà en cap mitjà de comunicació per a oferir declaracions. Matisa que la principal pretensió d'aquest moviment legal és que tots dos progenitors es facin càrrec dels impagaments.

Reclama els aliments i serveis endarrerits. A més, tenint en compte el Codi Penal, sol·licita una pena de presó d'un any per a la seva mare i una indemnització de 15.000 euros. El comunicat assegura que, una vegada que s'obtingui la successió processal contra el seu pare, sol·licitarà les mateixes mesures per a aquest.

Per a finalitzar el comunicat, el jove ha demanat a la seva advocada que traslladi un missatge que impacta. L'escrit assegura que en cas de cessar les demandes entre tots dos, les presentades per David Flores contra tots dos seran retirades. Això respon al desig del jove que els seus pares abandonin aquesta guerra judicial i arribin a un enteniment.

La veritat és que la situació és molt cridanera, però evidència la dura situació que està vivint el jove. És trist que hagi hagut de recórrer a aquestes mesures perquè els seus pares escoltin la seva petició. Estarem pendents d'aquests fets, però amb total seguretat les demandes contra tots dos progenitors es duran a terme.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.