Kiko Hernández amb cara sèria

Toc d'atenció a Kiko Hernández en directe: «Per aquí no, te'n penediràs»

Kiko Hernández es passa i li paren els peus en directe

Kiko Hernández va esclatar dimecres 22 de setembre, fart de menyspreus dels quals va ser víctima al plató de Secret Story. Juntament amb Jorge Javier, va anar a parlar amb Terelu, qui va reaccionar amb indiferència i demanant que fos expulsat de plató.

Fa temps que la relació entre el col·laborador de Sálvame i la col·laboradora de Viva la vida no és gens bona. Terelu no accepta que Kiko hagi criticat a la seva família, especialment a la seva filla Alejandra.

Tot i això, Kiko s'ha convertit en la mà dreta de Carmen Borrego i també en confident de María Teresa Campos. Quan a Sálvame es va saber què havia passat, Hernández va tenir l'oportunitat de defensar-se amb un atac que va ser frenat per Jorge Javier.

Kiko Hernández es passa de frenada i li paren els peus en directe

El col·laborador no podia amagar el mal que li havia fet l'actitud que Terelu va tenir al plató de Secret Story. En veure'l entrar, la filla de María Teresa i fins i tot va demanar a Carlos Sobera que l'expulsés.

Amb aquest fet encara present, Kiko va tenir la seva oportunitat de rèplica a Sálvame on va criticar la seva excompanya. «Puc parlar amb llibertat, sense que t'enfadis, Jorge?», preguntava el col·laborador conscient que les seves paraules podien provocar. 

«Estic cansat que a la Terelu hi hagi tant classisme, sigui dèspota, digna per al que vol i per al que li interessa». «Estic cansat de tu», deia mirant a càmera i molest.

Kiko va manifestar el seu disgust dient que se li havia acabat la paciència amb ella i confessava que «ja no sé com actuar amb tu». Tot i que en moltes ocasions Kiko ha atacat contra Terelu i el clan Campos en general, sempre ha demanat disculpes.

Un perdó que no ha estat ben rebut per la col·laboradora que segueix sense voler saber res d'ell. «He demanat disculpes, perdó, m'he agenollat, he dit que no em ficaria amb la teva filla, estic genial amb la teva mare», explicava. «Què més vols? No em dona la gana seguir anant darrere tothom!», Deia contundent.

L'advertència a Kiko Hernández: «Per aquí no»

El col·laborador estava realment molest. La resta de col·laboradors estaven en silenci a plató mentre ell continuava atacant a Terelu.

«Ara et poses la mascareta quan la teva germana o jo vam entrar al plató per no agafar la covid», deia. «Qui el va agafar vas ser tu llepant barres de bar, et recordo que jo no l'he agafat», va dir sense objeccions.

Aleshores, Jorge Javier Vázquez va decidir intervenir i parar-li els peus. L'al·lusió a la vida nocturna de Terelu no li va agradar al presentador conscient del que podria provocar. «Per aquí no, Kiko, això no està bé, et penediràs de dir això», deia Jorge.

«Això està molt lleig, rectifica», li va demanar a Kiko. Davant el toc d'atenció del presentador, el col·laborador va rectificar. Es va disculpar per la seva frase desafortunada, però va continuar atacant a Terelu.

I el que més mal li va fer va ser veure com la seva excompanya demanés a Sobera que el fes fora de plató. Kiko opina que el fet que es porti bé amb la seva germana i la seva mare no agrada a Terelu. «El que tu no suportes és que ella estigui treballant aquí, que sigui feliç, que em porti bé amb la teva mare», deia.

Per concloure, el col·laborador es plantava i amenaçava «ja està bé, no en callaré ni un a partir d'ara».