Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

Pluja de befes pel canvi físic de Kiko Matamoros: «Quina por»

El nou aspecte de Kiko Matamoros torna a suscitar les bromes en xarxes

Kiko Matamoros ha tornat aquests dies al seu lloc com a col·laborador a Sálvame. Ho ha fet després de passar unes vacances amb la seva parella, Marta López Álamo, a la ciutat mexicana de Tulum. Viatge en què ha desconnectat i s'ha oblidat dels seus conflictes amb companys del programa, com Carlota Corredera.

A la seva tornada ha sorprès la seva serenitat en tot moment. Tot i això, si alguna cosa ha deixat sorprès el públic, ha sigut el seu notable canvi físic. 

Ha agradat tan poc que les xarxes s'han omplert de mofes al respecte. Fins i tot algun famós presentador tampoc ha pogut evitar fer broma sobre la nova imatge del col·laborador.

Kiko Matamoros i la seva nova imatge que no deixa indiferent

De moment, el col·laborador de Sálvame no ha volgut dir si ha aprofitat les vacances per fer-se algun nou retoc estètic. El que és innegable es que està canviat i així li ho van manifestar els seus companys de programa. Va aparèixer més morè i el seu rostre delatava que estava diferent. 

Jorge Javier Vázquez, per exemple, va fer broma al respecte dient: «Vens de l'hospital, no? Quina barbaritat!». Una pregunta que va treure el somriure a Kiko, que no va voler respondre.

Tot seguit, Lydia Lozano li va exposar: «Crec que t'has passat una mica amb el maquillatge».

Comentaris que no van obtenir resposta per part de Matamoros. Però els seus riures davant els mateixos van deixar clar que possiblement s'havia fet algun retoc.

[Instagram] CUHY5pJMr-S [/ instagram]

Les burles dels espectadors pel nou aspecte físic de Kiko

Matamoros està encantat i orgullós de la seva imatge. Per aquest motiu no dubte a presumir del seu aspecte físic sempre que pot. És més, ha arribat a dir que, als seus 64 anys, està «boníssim».

Malgrat tot, no tothom opina igual que ell. Bona mostra d'això és que les xarxes socials es van burlar del seu aspecte actual després de veure'l novament a Telecinco. Així, els espectadors van dir coses com «El retorn de la mòmia, àlies Matamoros».

I en aquesta línia van publicar altres com «Quin esperpent de ser!» o «Impressiona la cara tan estranya que se li ha quedat. Per molt que pinti la carrosseria, si el motor està agarrotat, no funciona».

Però n'hi va haver altres més durs: «Per molt que es retoqui s'assembla a Fantomas» o «Està cada vegada pitjor i més estrany. Sembla un ninot sense vida». Sense oblidar aquest: «El proper especialista que el tracti que sigui un forense perquè té la mateixa mobilitat a la cara que un difunt».

Les mofes de Buenafuente sobre Kiko Matamoros

El nou canvi físic de Kiko no ha passat inadvertit tampoc per als famosos. Per això, Andreu Buenafuente i Berto Romero ho han comentat. Al programa Nadie sabe nada és on no han pogut evitar riure.

El presentador ha dit: «L'altre dia estava en un hotel i posaven Sálvame. Sortia Matamoros. Tu has vist les últimes intervencions que s'ha fet? No podia deixar de mirar-lo».

«Només esperava que l'enfoquessin perquè em sembla una obra d'art, s'ha quedat com cisellat. Hòstia. Li han deixat la boca perfecta, li han perfilat els llavis».

A això ha afegit: «Això sí, sembla que no pot tancar els ulls». Un comentari que ha fet que Berto digués: «Així sembla que es fixa més. Si pot parpellejar ja està, perquè hidrata l'ull».

I ha estat en aquest punt quan Andreu ha afegit: «Jo crec que si parpelleja, se li mou una natja. És clar, perquè se li ha tensat tot».