Gloria Camila i Rocío Flores amb mascareta durant l'homenatge a la seva àvia, Rocío Jurado

Rocío Flores anuncia què passarà si Gloria Camila es reconcilia amb la seva mare

Rocío Flores i Gloria Camila han volgut desmentir els rumors d'un distanciament en la seva última aparició pública

La situació familiar de Rocío Flores es complica cada vegada més. Els rumors que aposten a una possible reconciliació entre la seva tieta i la seva mare pot fer que perdi un dels seus majors suports.

El clan de 'La Més Gran' està vivint un dels seus moments més difícils. Sempre han estat presents a la premsa del cor, ja que els conflictes entre ells causaven un gran interès a l'audiència.

Des que es va estrenar el documental de la filla de l'artista, les informacions de tots ells han tornat a l'actualitat. En aquest es va poder el focus directe sobre Antonio David, deixant a la resta d'integrants a un segon pla.

L'anunci de l'arribada d'una nova entrega ha aixecat els nervis de tota la família, ja que, en aquesta ocasió, centrarà l'atenció en alguns integrants. Això ha fet que totes les reaccions intentin desprestigiar el discurs que s'oferirà. 

La segona part del documental estarà basat en el diari secret de Rocío Jurado. Molts han volgut assegurar que aquests escrits no existeixen i que serà una invenció del seu protagonista.

Tot i això, aquesta es va personificar en el programa en què col·labora per desmentir als seus familiars i assegurar la veracitat d'aquests. Sens dubte, els moments de tensió que s'estan vivint els posen en una situació molt complicada.

La reacció de Rocío Flores davant la reconciliació de Glòria Camila amb la seva mare

Fa una setmana, Carlota Corredera va oferir una informació a la qual va donar total veracitat. Va afirmar que s'estava produint un distanciament entre Glòria Camila i la seva neboda.

A més, ha afegit que les intencions de la filla d'Ortega Cano era apropar postures amb la seva germana i conèixer tots els detalls. La informació va agafar a molts desprevinguts i la periodista va assegurar que la seva font era veraç.

Ràpidament aquests rumors van inundar tota la premsa del cor i les especulacions van començar a sortir a tots els mitjans i xarxes socials. Des d'aleshores, cap de les protagonistes va oferir declaracions o desmentir la informació donada a Sálvame.

Tot i això, aquest cap de setmana, amb l'homenatge de 'La Més Gran', es va poder apreciar a les dues joves molt unides. No van necessitar respondre als rumors, ja que la seva actitud evidenciava la bona relació que seguien tenint.

Aquesta setmana, els reporters han interceptat a la filla d'Antonio David i no han dubtat a tractar aquest tema. Ella ha respost a les preguntes i ha expressat la seva opinió davant d'una possible reconciliació.

Ha volgut acabar amb els rumors de la seva possible mala relació amb Glòria i ha assegurat que estan igual que sempre. «Jo no tinc cap problema amb Glòria, la meva relació segueix sent exactament igual» segons recull Chance. 

Seguidament ha respost a la pregunta sobre la possible relació entre la seva tieta i la seva mare. La jove ha assegurat que no seria incompatible per seguir mantenint la relació i que cadascú és lliure de fer el que vulgui.

Amb aquestes paraules, Rocío Flores ha volgut desmentir les informacions d'una mala relació i la seva postura davant els rumors citats. És evident que està en una tessitura en què no pot prendre una altra postura.

En cas de rebutjar a Glòria Camila per reconciliar-se amb la seva mare suposaria la pèrdua d'un dels seus majors suport. Per la col·laboradora la família és el més important i no permetrà que res les allunyi.

Encara queden algunes setmanes perquè s'estreni el documental, però ja estan neguitosos. Estarem pendents de l'evolució de la polèmica i tindrem noves informacions al respecte.