Maite Galdeano durant el programa de televisió "La Gala de Supervivientes" a Madrid el diumenge 08 de març de 2020

Maite Galdeano i la seva insuperable pèrdua: «Me n'hauria anat amb tu»

La mare de Cristian i Sofía s'ha mostrat molt dolguda en les seves xarxes socials

Maite Galdeano és un d'aquests personatges de la televisió que acostuma a ser notícia per polèmiques. La mare de Sofía i Cristian Suescun mai passa desapercebuda i, generalment, genera molta controvèrsia.

Tot i això, ara ha sigut notícia per alguna cosa molt diferent. I és que ha anunciat en les seves xarxes socials que recentment ha patit una dura pèrdua.

Malgrat la seva dura personalitat i el seu caràcter explosiu, Maite Galdeano és d'aquestes persones que ho donen tot pels animals.

Sí. Tant ella com els seus fills tenen diverses mascotes, alguns gossos i també alguns gats. L'ex de Gran Hermano és una apassionada d'aquests animals i els ha cuidat sempre com als seus fills.

Recentment s'ha sabut una trista notícia. Una de les seves gossetes, de les que més temps portava a la família, ha mort després d'alguns problemes de salut.

Es tractava d'una gosseta rottweiler anomenada Lucía. Maite havia anat explicant a les xarxes que la gosseta li feia mal una pota des de feia temps.

Després d'algunes proves i la recerca de solucions, finalment, no hi hauria hagut més remei que sacrificar-la perquè deixés de patir.

La mare de Sofía ha dit que ha sigut un dels moments més durs, ja que li tenia un amor especial a la seva gossa.

De fet, les seves xarxes socials s'omplien de missatges cap a Lucía, tots ells amb molt d'amor i tristesa. «Avui el meu cor està trencat. La meva nena Lucía ja està al cel», publicava en el seu Instagram.

Ho feia al costat d'una fotografia en què es podia veure a la gossa. Però no era aquesta l'única imatge de la seva estimada Lucía que compartia amb els seus seguidors.

I és que ha estat a Instagram on la televisiva ha volgut deixar clar que li ha dolgut molt haver d'abandonar a la seva gossa. «Espera'm que vindré», escrivia al costat d'una altra imatge.

No només això. En una de les stories que posava a Instagram es llegia: «Me n'hauria anat amb tu, ja que era el meu desig, però gràcies per entendre que encara em necessiten».

No sabem si Maite Galdeano es referia en aquest cas als seus dos fills o a les mascotes. Sigui com sigui, ella és conscient que, malgrat que sigui un moment dur, ha de seguir endavant.

Una de freda i una de calenta: Nous membres a la família

Malgrat el difícil moment que està passant Maite Galdeano, hi ha alguna cosa que potser li fa treure algun somriure abans del que ella creu.

I és que, tot i que la família ha perdut a Lucía, recentment van afegir un membre més, o el que ells pensaven que era un sol membre.

Maite va adoptar una gosseta anomenada Thila, però amb el pas dels dies la família s'ha adonat que la gossa no deixava d'engreixar. Va resultar, a la fi, que estava embarassada.

Ara, la gosseta ja ha donat a llum i Maite Galdeano té diversos cadells als quals cuidar. És cert que Lucía mai podrà ser reemplaçada, però la companyia d'altres mascotes sempre ajuda a superar la pèrdua d'una d'elles.

Maite vol que la seva gossa segueixi present a la seva vida i ha volgut que la seva empremta quedés gravada per sempre en ciment. Un bonic record que sempre podrà mirar quan trobi a faltar a la gosseta Lucía.