Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Carrasco plorant

«Crec que Rocío Carrasco no està bé i que està malalta»

Rocío Carrasco fa anys que pateix en silenci

Rocío Carrasco travessa per un dels millors moments de la seva vida, encara que hi ha algunes persones que no pensen el mateix. I és que molts creuen que el seu ressorgiment mediàtic tan sols és una façana per ocultar els veritables problemes pels quals està passant.

El passat 21 de març de 2021, la filla de Rocío Jurado va decidir no amagar-se més i fer front a tot el que se n'havia dit en els darrers anys. Així que, sense pensar-s'ho dues vegades, va decidir explicar tot el que havia callat a la seva sèrie-documental.

Primer pla de Rocío Carrasco plorant
Rocío Carrasco va trencar el silenci a través de la seva sèrie-documental| GTRES

Després de l'emissió de Rocío, contar la verdad para seguir viva, no hi ha cap dubte que la vida de Rocío Carrasco ha fet un gir de 180 graus. Ara, la dona de Fidel Albiac ja no té por i no té objeccions a respondre públicament a tots aquells que, avui dia, segueixen carregant contra ella.

Tot i això, hi ha moltes persones que consideren que, darrere d'aquesta suposada valentia, s'hi amaga el veritable problema que pateix la mare de Rocío Flores.

Rocío Carrasco podria estar malalta

Des que va tornar a les nostres vides, Rocío Carrasco ha intentat ser el més sincer com fos possible amb l'audiència de Mediaset España. Durant diversos capítols de la seva docu-sèrie, la presentadora ha explicat alguns dels episodis més delicats de la seva vida.

Un dels més forts és quan va confessar que va estar a punt de posar fi a la seva vida, però que, gràcies al seu marit, tot va quedar en una dolorosa anècdota.

Imatge de Rocío Carrasco enfadada a plató.
Des del seu retorn, Rocío Carrasco s'ha mostrat molt forta   | Mediaset

Ara, una de les persones que més a prop n'ha estat ha confessat que Rocío Carrasco no està tan bé com diu estar. Aquest dimarts, 7 de juny, Colate Vallejo-Nágera va acudir als estudis d'EsRadio per presentar el seu darrer llibre, Colate por Nicolás.

Durant la seva intervenció al programa Crónica Rosa, presentat per Federico Jiménez Losantos, l'exmarit de Paulina Rubio va parlar de la seva relació actual amb Rociíto i de tot el que pensa del seu retorn televisiu.

«Jo conec Rocío Carrasco des que era una nena i ens anava perseguint a alguns quan ella tenia 16 anys», va comentar l'entrevistat, encara que va assegurar que ha canviat molt. «Em va caure molt bé, però ara no la reconec al documental».

«Ho vaig començar a veure, interessat, però tots sabíem què li passaria. Jo vaig haver de deixar de veure'l perquè crec que li treu tota la credibilitat del món», va confessar amb duresa.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Colate Vallejo-Nagera
Colate pensa que Rocío no està gens bé | Catalunya Diari

Però lluny d'abandonar el tema, Colate va fer un pas més i va deixar anar que la filla de Rocío Jurado no està passant per un bon moment personal. «Jo la veig com una persona que no està bé i que està malalta. No hauria d'estar donant volta i traient un odi extrem cap a la seva pròpia família», opina.

Encara que, sens dubte, el que més li xoca a l'entrevistat és la relació que té amb els seus fills. «Respecte als seus fills, hi ha coses que no entenc. Jo faig 8.000 quilòmetres per veure els meus fills, i ella no era capaç de desplaçar-se cinc minuts. A més, es queixava que enviava al xofer i que ella no venia», explicava.

«Ser pare no és pagar advocats, és un sacrifici. Aquest odi després de tants anys... Jo vaig haver de deixar de veure'l perquè em produïa ansietat, i tot el que es va formar després a la televisió amb aquestes rotllanes, em sembla intolerable», finalitzava.