Primer pla d'Anne Igartiburu en un photocall

Els fills d'Anne Igartiburu, sense paraules després de saber qui és el seu nou xicot

Anne Igartiburu podria estar novament enamorada

Anne Igartiburu és una de les presentadores més estimades de la televisió i això fa que tant la seva vida professional com la personal generin interès. Precisament per aquest motiu s'ha publicat un reportatge que haurà deixat estupefactes els seus tres fills. Sí, perquè s'hi revela que podria tenir un nou xicot, un conegut empresari madrileny.

Ignacio Peralta, suposadament, és el nom de qui ha estat enxampat en actitud molt afectuosa amb la presentadora. A cadascuna de les imatges que han vist la llum se'ls veu molt còmplices i això ha fet saltar totes les alarmes de la premsa rosa.

Anne Igartiburu, nova relació?

La basca no és gaire amiga d'aparèixer com a protagonista a la premsa del cor. Per aquesta raó, no li deu haver agradat gens veure el reportatge que gira al seu voltant a la revista Hola!.

En aquesta publicació s'explica que Anne ha estat aquest cap de setmana a Malta amb altres amigues molt conegudes com Cayetana Guillén Cuervo. I és que s'hi han traslladat per celebrar l'aniversari de Sandra García-Sanjuán. Això sí, també ha tingut una altra companyia molt especial.

En concret, se li han fet fotos on se la veu molt afectuosa amb un home desconegut per al gran públic. S'hi mostren somrients i agafats mentre passegen per La Valeta.

Imatge d'Anne Igartiburu posant a un photocall
Anne Igartiburu s'ha deixada veure molt feliç amb un atractiu home   | GTRES

Qui és ell? Doncs, segons explica, es tracta de l'empresari Ignacio Peralta. D'aquest, que pertany al seu cercle d'amics, se'n saben molt poques dades. Només que l'anomenen afectuosament Iggy, que resideix a Madrid, que està separat i que té dues filles.

Per ara, no se'n té més informació encara que sí que es deixa de manifest que no s'ha separat d'Igartiburu durant tot el cap de setmana. Pel que sembla, només ho va fer durant la tarda de dissabte ja que ella tenia una festa, a la qual ell no havia estat convidat. Situació que va aprofitar per conèixer a fons la ciutat.

▶️ Nace el bebé de María José Campanario y Jesulín: todo lo que se sabe

Diumenge, però, el van passar completament junts abans de tornar a Madrid. I ho van fer en vols separats, potser per no crear més rumors, qui sap?

Anne Igartiburu i la seva vida sentimental

Sembla que la periodista està gaudint d'un nou romanç. Aquest arriba després que el febrer del 2021 anunciés la seva separació del seu marit, Pablo Heras-Casado. Van estar casats durant cinc anys i amb ell va tenir el seu únic fill biològic, Nicolás.

Fotomuntatge d'Anne Igartiburu i Pablo Heras-Casado.
Pablo i Anne es van separar el 2021, després de 5 anys de matrimoni i un fill en comú | CatalunyaDiari

Quatre mesos després d'aquesta ruptura es va rumorejar que estava sortint amb l'antiquari Luis Gasset. Però cal dir que aquesta relació mai no es va arribar a confirmar.

Aquests són els últims interessos sentimentals d'Anne, però la seva vida n'ha estat plena. Així, entre les relacions més conegudes han estat les que va mantenir amb Álvaro Fuster, l'amic de Felip VI, i amb Daniel Alcázar. Encara que també han arribat a ocupar el seu cor Francisco Rivera, Feliciano López o el torero Israel Lacho.

Primer pla del torero Fran Rivera amb samarreta blava i somrient
Anne sembla ser que també va tenir relació amb el gran dels Rivera   | GTRES

L'únic de tots ells, a més del segon marit, que ha aconseguit que passés per l'altar va ser el ballarí Igor Yebra. Van contraure matrimoni el 2004 a l'església de San Juan de Gaztelugatxe i van ser molt feliços al costat de les dues filles adoptades per ella. No obstant això, dos anys després el distanciament va fer efecte en ells i van decidir divorciar-se de mutu acord.