Anabel Pantoja en bikini en la playa

Creix la preocupació per Anabel Pantoja: «No em trobo bé ara mateix»

Anabel Pantoja es trenca després reviure els moments més complicats del conflicte familiar dels Pantoja

Anabel Pantoja va viure aquest dilluns una altra tarda complicada al plató de Sálvame. El programa de 'La Fàbrica de la Tele' va fixar-se en la figura d'Isabel Pantoja, que ahir celebrava el seixanta-cinquè aniversari. Una celebració especial per tot el que ha envoltat aquest últim any el clan Pantoja.

El mes de novembre, l'especial 'Cantora, l'herència enverinada' va posar de manifest la guerra existent entre la tonadillera i el seu fill, Kiko Rivera. Va ser fa un any quan a Cantora es va obrir la caixa dels trons. Ahir, 'Sálvame' va repassar tot el que ha succeït entre els Pantoja des d'aquell famós aniversari. Un esdeveniment on Kiko va descobrir que la seva mare li ocultava aspectes del seu pare, Paquirri.

[Tweet] 1422270568779468801 [/ tweet]

Després d'un vídeo resum de tot el viscut, Anabel es va enfonsar. Va recordar com ha canviat la relació dels Pantoja després d'aquesta disputa familiar. Així, Anabel va decidir anar-se'n del plató veient que s'estava emocionant mentre recordava el que ha passat aquests mesos en la seva família.

«Res, no passa res. Puc sortir una estona, com fa tothom, quan necessita sortir, o també he de veure les pintades de merda?», va etzibar Pantoja, quan Carlota Corredera va anar a buscar-la. Anabel no volia veure les pintades que havien aparegut unes hores abans a l'entrada de Cantora, on es criticava a la seva tieta.

Trencad pel dolor, la neboda d'Isabel Pantoja va confessar que «m'he emocionat, no em trobo bé, m'han vingut moltes coses al cap. M'ha remogut tot molt i necessito temps, no vull plorar davant de la càmera. És molt fort tot, és massa fort tot el que ha passat», va admetre la col·laboradora, que no podia contenir el plor.

Anabel Pantoja es trenca en directe i abandona el plató de 'Sálvame'

«Jo no tenia ni de ser aquí avui», va afirmar Pantoja, afegint que «el 2 d'agost sempre he estat allà. Sempre ho demanava i no vull dir que ells m'hagin obligat, però sabia que això passaria. No vaig demanar el dia lliure perquè no hi ha res a celebrar».

«Em sembla surrealista tot. I em fa pena Kiko, els nens, Isa, ella, el meu oncle ... tot», va afirmar Anabel, «perquè hi ha coses que crec que no estan correctes en l'informe, però el respecto».

Anabel Pantoja ha apuntat que «quan et munten l'informe i es veu tota aquesta pel·lícula, flipes». A més, nega el que revelar Paloma García-Pelayo, que va parlar d'una baralla entre Kiko Rivera i el seu oncle Agustí Pantoja. «Jo no he vist cap baralla ni discussió aquest dia», ha sentenciat.

«Jo estaré on em doni la gana i, qui no vulgui tenir-me en la seva vida, res», li va dir Pantoja a Corredera. «No vull perdre a ningú i no tinc la culpa del que ha passat», i va prometre que «els vull i em tindran, uns i altres».

«Em dol que pugui ser el principi de la fi i em fa pena tot en general»

«Quan he vist l'informe, les imatges i el dia que és, m'he emocionat. Tinc 35 anys i tots els 2 de agost he estat aquí», va reconèixer Anabel.

Finalment, la col·laboradora ha assenyalat que «si jo estic malament, no vull ni pensar ni els protagonistes. Estaran malament cada dia, però avui és especial i serem una família marciana, però jo he passat moments molt bonics. Em dol que pugui ser el principi de la fi i em fa pena tot en general», va admetre la jove.

Així mateix, Anabel va exposar sobre la seva tia que «sé que ella no està celebrant res, està passant un dia més. Celebrant la vida i poc més», ha conclòs.