Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de María Castro en els seus personatges de 'La Promesa' i 'Sin tetas no hay paraíso'

El cridaner canvi de María Castro: de 'Sin tetas no hay paraíso' a 'La Promesa'

María Castro ha donat un canvi de registre espectacular i també quant a imatge, comparant les dues sèries

María Castro, la talentosa actriu de 42 anys, ha experimentat una transformació notable a la seva carrera i a la seva imatge física. Canvi des del seu inoblidable paper a Sin tetas no hay paraíso fins a la seva recent interpretació a La Promesa.

Aquesta situació no només reflecteix la seva evolució personal i professional, també la capacitat per adaptar-se a diferents registres interpretatius. Així, s'ha consolidat com una de les actrius més versàtils de la televisió espanyola.

Fotografia de María Castro posant amb el seu marit, Manuel Villalba, en un photocall l'any 2016
María Castro ha madurat en tots els sentits en el temps transcorregut | Europa Press

L'èxit de María Castro a Sin tetas no hay paraíso

El 2008, María Castro es va convertir en una cara coneguda per al gran públic gràcies al seu paper a Sin tetas no hay paraíso. Sèrie que es va emetre a Telecinco i que ràpidament es va convertir en un fenomen televisiu. Va aconseguir la fama interpretant Jessica, una jove prostituta que somiava una vida millor.

En aquella, l'actriu feia una imatge juvenil i provocativa que s'adaptava perfectament al personatge. Els seus cabells solts i els seus vestits atrevits eren part essencial de la seva caracterització, la qual cosa va contribuir a catapultar-la a la popularitat.

Jessi amb un vestit rosa i un abric de pell sintètica de lleopard és acompanyada per un home amb vestit i corbata, mentre caminen per una àrea amb vegetació. Captura de 'Sense pits no hi ha paradís'
María Castro va lluir un look provocatiu i juvenil a 'Sin tetas no hay paraíso' | Mediaset

Jessica no sols era un personatge icònic per la seva estètica, sinó també per la seva complexitat emocional. La seva interpretació va ser fonamental per transmetre les aspiracions i conflictes interns d'una dona atrapada en circumstàncies difícils. Aquest paper li va valer el reconeixement del públic i la crítica, consolidant el seu lloc a la indústria de l'entreteniment espanyol.

L'evolució de María Castro: de Jessica a Pía Adarre

Des de la seva participació a Sin tetas no hay paraíso, María Castro ha recorregut un llarg camí a la seva carrera interpretativa. Amb el pas dels anys, l'actriu ha guanyat maduresa i ha demostrat una capacitat notable per reinventar-se. Aquest creixement professional i personal l'ha dut a assumir rols que reflecteixen una imatge més sòbria i sofisticada, d'acord amb la seva evolució personal.

A La Promesa, una ficció que ha captat l'atenció de l'audiència per la seva ambientació d'època, interpreta Pía Adarre. Es tracta d'una criada que destaca per la seva afecció i sobrietat.

María Castro interpretant el seu personatge de 'La Promesa'
María Castro llueix un aspecte molt diferent a 'La Promesa' | RTVE

Aquest personatge contrasta dràsticament amb el de Jessica, no només en termes d'aparença física, sinó també en el comportament i l'estil de vida. Amb els seus cabells recollits en un monyo i vestint uniformes, Castro encarna una dona la força de la qual resideix en la seva discreció i en la seva dedicació a les seves tasques.

Maria ha parlat diverses vegades sobre com ha treballat per adaptar el seu físic a les exigències de cada personatge. Des del maquillatge fins a la postura, cada detall ha estat pensat acuradament per reflectir l'essència de Pla, que exigeix una presència serena i mesurada. Aquest compromís amb la seva feina és una de les raons per les quals la gallega continua sent una figura rellevant a la televisió espanyola.

La transformació física de María Castro

El canvi dels rols interpretats per María Castro ha anat acompanyat d'una transformació física que no ha passat desapercebuda. Mentre que a Sin tetas no hay paraíso l'actriu apostava per una imatge juvenil i atrevida, a La Promesa es mostra amb una aparença molt més madura i refinada. Aquest canvi no només reflecteix la seva evolució com a actriu, sinó també la seva capacitat per adaptar-se a diferents contextos i èpoques, demostrant-ne la versatilitat i professionalitat.

Per descomptat, també és fruit que han passat 16 anys, durant els quals el seu propi aspecte s'ha vist alterat. Ara té un rostre més madur i una presència més temperada.

I aquest canvi físic ha anat unit, per descomptat, a què ha viscut en l'àmbit personal. És clar, perquè des del 2008 fins ara, s'ha casat i s'ha convertit en mare de tres filles.