Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Leonor cadet amb uniforme militar i una banda blanca amb una franja vermella, al fons s'observa la seva abraçada amb Felip VI.

La cridanera abraçada del rei Felip a Leonor: la reacció de la princesa ho diu tot

Felip VI l'ha anomenat dama alferes i li ha imposat la Gran Creu del Mèrit Militar amb distintiu blanc

L'Acadèmia General Militar de Saragossa s'ha engalanat avui per ser l'escenari d'un esdeveniment significatiu per a la família reial espanyola. La princesa Leonor ha conclòs la seva formació castrense, i ho ha fet amb un acte oficial on el rei Felip VI, el seu pare, l'ha nomenat dama alferes cadet Borbó Ortiz. És més, li ha imposat igualment la Gran Creu del Mèrit Militar amb distintiu blanc.

Aquest acte, marcat per la solemnitat i el protocol, ha culminat amb una abraçada entre pare i filla que està fent parlar. I és que revela el profund orgull i afecte del rei Felip cap a l'hereva al tron.

Leonor amb uniforme de gala i una banda blanca amb una franja vermella, envoltada d'altres militars en formació.
La princesa Leonor ha viscut una jornada molt especial | Europa Press

L'abraçada plena de significat entre el rei Felip i Leonor

La cerimònia d'aquest matí ha estat un moment clau a la vida de Leonor, marcant la fi d'una etapa crucial en la formació. Felip VI, seguint estrictament el protocol, li ha imposat la condecoració amb seriositat absoluta. Tot i això, després de la formalitat de l'acte, ell ha trencat les normes.

Ho ha fet per fondre's en una emotiva abraçada amb ella. Aquest gest, capturat en múltiples fotografies, ha mostrat al món l'immens orgull que sent Felip pels èxits d'aquella.

Cerimònia militar amb oficials uniformats, Felip VI abraçant a Leonor mentre altres oficials observen.
Felip VI s'ha saltat el protocol per tenir aquest gest d'afecte amb el Leonor | Europa Press

El rei, amb un somriure de satisfacció, ha evidenciat que, més enllà del seu rol com a cap d'Estat, és un pare orgullós de la dedicació i l'esforç de la seva filla. La reacció de Leonor, visiblement emocionada, ho ha dit tot també. El seu somriure i la manera com ha correspost a l'abraçada han reflectit el vincle estret i afectuós que comparteix amb el seu pare.

Altres dues abraçades importants per a Leonor

No només Felip VI n'ha mostrat l'orgull. La reina Letícia també ha estat protagonista d'un moment emotiu. Després de la condecoració, ella ha abraçat Leonor amb una expressió de felicitat i satisfacció maternal.

Una cerimònia militar amb oficials uniformats, Letizia abraçant Leonor i una bandera vermella en primer pla.
Leonor ha celebrat amb la seva mare un moment tan important | Europa Press

Les imatges d'aquest gest han capturat l'afecte i el suport incondicional de la reina cap a la princesa. Ella, sempre present en els moments importants de la vida de les filles, ha demostrat una vegada més el seu paper fonamental per a la jove.

La infanta Sofia, sempre natural i espontània, també ha tingut el seu moment especial amb Leonor. Tant és així que l'ha abraçada amb tendresa i complicitat.

Una cerimònia militar amb oficials uniformats, la infanta Sofia abraçant Leonor i Felip VI observant.
La infanta Sofia també ha volgut felicitar amorosament Leonor | Europa Press

Ella, amb la seva habitual frescor, ha dedicat unes paraules a Leonor que les han portat a tenir un breu, però especial diàleg entre totes dues. Així, s'ha demostrat la unió i l'afecte que hi ha entre totes dues.