Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Leonor en primer pla, amb un cercle vermell que ressalta Leonor amb un noi desenfocats en el fons.

Les cridaneres fotos de la princesa Leonor amb un atractiu jove a Girona

La princesa Leonor ha estat fotografia amb un noi durant un acte relacionat amb els Premis Princesa de Girona

Aquest mateix matí, la princesa Leonor s'ha convertit en el centre de totes les mirades després de ser fotografiada amb un jove durant el darrer compromís institucional. Tot i això, el que més ha cridat l'atenció ha estat l'actitud que tots dos han mostrat durant aquest esdeveniment.

Aquest dimarts, 9 de juliol, la futura reina d'Espanya ha reaparegut a Girona per presenciar el dia gran dels Premis Princesa de Girona. Acte al qual ha acudit al costat de la infanta Sofia i els seus pares, Felip i Letícia.

Persones assegudes en un esdeveniment exterior, Leonor amb jaqueta verda i un home amb camisa estampada conversen mentre altres persones estan assegudes al voltant.
La princesa Leonor protagonitza una cridanera estampa amb aquest jove | GTRES

I encara que el lliurament de guardons es durà a terme aquesta tarda, fa unes quantes hores, la princesa Leonor i la seva germana Sofia han tingut la seva primera aparició pública del dia.

Moment en què totes dues han tingut l'oportunitat de reunir-se amb un grup de joves dels Programes de la Fundació Princesa de Girona. I ha estat en aquest precís instant quan la premsa ha aconseguit captar la futura reina mantenint una agradable conversa amb un atractiu noi.

Durant tot el matí, la princesa Leonor i aquest jove s'han mostrat molt còmplices. Tot i això, el que més ha cridat l'atenció ha estat el petit detall que es pot apreciar en una de les imatges.

La infanta Sofia, el Leonor i tres joves posant junts a l'aire lliure amb el mar de fons.
El jove no pot deixar de mirar a la princesa Leonor | GTRES

Segons podem veure, durant la foto grupal del matí, aquest noi no ha pogut deixar de mirar la futura reina d'Espanya amb un gran somriure a la cara.

La princesa Leonor és fotografiada amb un jove durant el seu últim acte a Girona

Aquest mateix dimecres, a primera hora del matí, la princesa Leonor i la infanta Sofia s'han reunit amb diversos joves dels Programes de la Fundació Princesa de Girona.

Per a l'ocasió, la futura monarca espanyola ha escollit un look compost per uns pantalons blancs acampanats, una samarreta blanca i una jaqueta verda. Outfit que ha completat amb unes sabates de taló de color nude.

Un grup de persones posant a l'aire lliure, amb la infanta Sofia i Leonor al centre, Sofia amb un vestit blau i Leonor amb un conjunt verd i blanc, i una tercera persona amb un vestit colorit a la dreta.
La princesa Leonor i la infanta Sofia causen sensació amb els seus outfits | GTRES

Tot i això, i encara que els estilismes de Leonor sempre aconsegueixen cridar l'atenció, en aquesta ocasió, ha estat un altre detall el que ha acaparat totes les mirades.

Més concretament, la complicitat que la futura monarca i un dels joves que han vingut a l'acte han mostrat durant tota la jornada. Gest que els mitjans de comunicació han aconseguit immortalitzar.

Des que va complir la majoria d'edat, la vida privada de la princesa Leonor ha esdevingut un dels temes que més interessa als mitjans de comunicació.

Foto de la princesa Leonor donant la mà a un dels seus companys durant la recepció del Palau Reial, amb la reina Letizia al seu costat
No és la primera vegada que a la princesa Leonor se la relaciona amb un jove | GTRES

Tant és així que aquesta no ha estat la primera vegada que es relaciona la monarca amb algun jove. I prova d'això és el que va passar el 12 d'octubre passat, durant el besamans pel Dia de la Hispanitat.

Aquell dia, diversos dels seus companys de l'Acadèmia Militar van anar a Madrid per donar una sorpresa a la princesa Leonor. Moment en què els mitjans van captar el tímid somriure que a la filla de Felip VI se li va escapar en veure un dels seus amics entrar.