Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Tres personatges de 'La Moderna' posen en un saló elegant amb decoració d'estil clàssic, acompanyades d'emojis i el text "La Moderna".

Avanç de 'La Moderna', capítol del dijous 11: un adeu, un secret i una alegria

'La Moderna' emetrà demà un lliurament ple d'emocions fortes i de situacions que donaran molt de joc

Demà dijous, els seguidors de La Moderna es preparen per a un episodi carregat d'emocions que, sens dubte, canviaran el rumb de la història. La sèrie, que ha captat l'atenció de l'audiència amb les trames i personatges interessants intrigants, presentarà tres fets fonamentals. Fets que faran parlar molt: un adeu inesperat, un secret i una alegria.

La Moderna emetrà així una de les seves entregues més especials. En concret, per a diversos protagonistes.

L'adeu que viurà La Moderna

El primer gran moment de l'episodi de demà de La Moderna serà l'adeu de Clarita. Tot i les reticències de Matilde, està decidida a marxar a Jerez per visitar la seva tia Conchita i el seu germà Pablo. Aquest viatge marcarà un punt d'inflexió a la seva vida, que busca un respir i un canvi d'aires després de tot el que ha passat.

Clarita ajaguda en un llit amb un coixí, mirant una persona que està asseguda al seu costat. Captura de 'La Moderna'
Clarita decidirà marxar de Madrid | RTVE

La decisió no ha estat fàcil, especialment davant l'oposició de la seva germana, que tem per la seguretat i el benestar. I, com cal esperar, això tindrà repercussions significatives a La Moderna.

Les altres dues trames principals de La Moderna per a demà

Demà a La Moderna, Matilde, que segueix veient la senyora Carla, descobrirà una cosa inquietant: una llibreta de casa seva ha estat canviada de lloc. Aquest petit detall provocarà una sèrie de sospites que intuirà que la situació cada vegada és més estranya. Decidida a arribar al fons de l'assumpte, mantindrà en secret la seva troballa mentre intentarà esbrinar qui ha mogut la llibreta i per què.

Aquest misteri afegirà un nou nivell d'intriga a la sèrie, mantenint els espectadors enganxats a la pantalla. Les investigacions de la jove podrien destapar intencions ocultes, cosa que podria tenir implicacions inesperades per a tots en la ficció.

Captura de 'La Moderna' amb Matilde seriosa
'La Moderna' mostrarà que Matilde descobrirà alguna cosa nova que la inquietarà encara més | RTVE

L'alegria també es desfermarà al capítol de La Moderna de demà, perquè la relació entre Trini i Miguel rebrà un impuls rellevant, després del petó públic que es van fer. Durant la celebració del comiat de solter de Pietro, don Fermín donarà el seu vistiplau a la parella. Aquest gest d'aprovació permetrà a aquells avançar en els seus plans d'anunciar el seu casament i el nadó que estan esperant.

La Moderna: més esdeveniments que es desenvoluparan dijous

A més d'aquests tres fets principals, el pròxim capítol de La Moderna portarà altres històries que enriquiran la trama. Per exemple, Celia i Laurita estaran molt feliços perquè inauguraran la nova botiga de gramòfons. Aquesta emprenedoria és un somni fet realitat per a totes dues i el seu èxit inicial serà motiu de celebració.

L'obertura de la botiga representarà un èxit personal. Però també es podria convertir en un punt de trobada i un nou escenari per a futures històries a la sèrie de TVE.

Salvita i Miguel conversant en una habitació amb prestatgeries i llibres. Captura de 'La Moderna'
'La Moderna' posarà en una difícil tessitura a Salvita | RTVE

Un altre punt interessant de La Moderna serà la decisió del senyor Salvador d'emportar-se el seu fill de la llibreria. Aquest moviment, que durà a terme després de veure la inoperància del jove, toparà, però, amb un obstacle. Miguel l'animarà que no ho faci i que doni una nova oportunitat a Salvita.

Lázara, per part seva, intentarà tenir una cita amb el seu cap. Després de confessar-li els seus sentiments i d'haver-se quedat tancada amb ell al reservat del saló de te, s'estan acostant cada cop més. Per això, molt aviat es podria obrar el miracle i sorgir una nova història d'amor.

Aguirre i Don Fermín de perfil es miren fixament en una habitació amb il·luminació tènue, Fermín sosté una carta de pòquer. Captura de 'La Moderna'
'La Moderna' seguirà aprofundint en la vida sentimental del senyor Fermín | RTVE

Per tot plegat, el capítol de demà es perfila com un dels més emocionants i decisius de la temporada. Amb un adeu que commourà, un secret que despertarà la curiositat i una alegria, els seguidors de la sèrie tenen garantides emocions fortes.