Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Natalia Sánchez amb llavis vermells i vestit brillant apareix en primer pla, amb el títol "Sueños de Libertad" i un emoji pensatiu al fons.

Natalia Sánchez confessa què ha passat després del rodatge de 'Sueños de Libertad'

Natalia Sánchez ha compartit amb els seus seguidors allò que s'ha trobat després de sortir de gravar la sèrie d'Antena 3

Natalia Sánchez, coneguda pel seu paper de Begoña a la reeixida sèrie Sueños de Libertad, ha sorprès els seus seguidors compartint un tendre moment familiar després d'una jornada de treball.

A través d'una publicació a les seves stories d'Instagram, Natalia Sánchez ha revelat un instant íntim. Instant que l'ha emocionat notablement, ja que suposa que el seu fill petit hagi fet un pas important.

Natalia Sánchez i els seus dos fills, amb les cares cobertes per emojis de cor, estan asseguts en un carruatge a l'aire lliure, amb palmeres i un arc de fons. Post de Natalia Sánchez a Instagram el 31 de març de 2024
Natalia Sánchez ha explicat una cosa relacionada amb els seus fills | Instagram, @natasanchezmol

Natalia Sánchez topa amb una cosa inesperada després de tornar del rodatge de Sueños de Libertad

Després d'una intensa jornada d'enregistraments per a Sueños de Libertad, Natalia Sánchez ha tornat a casa seva, on l'esperava una sorpresa molt especial. L'actriu, que ha reconegut que de vegades se'n va a casa plorant pel dur rodatge, ha compartit un vídeo que ha reflectit què ha vist a casa seva. Vídeo en què el seu marit, el també actor Marc Clotet, apareix a la piscina amb el seu fill Neo, de quatre anys.

Natalia ha acompanyat aquestes imatges d'un text ple d'emoció: “Ahir, quan vaig arribar a casa de treballar, el Marc em va dir: «Vine, que tenim alguna cosa per ensenyar-te». Resulta que fa uns dies que Neo ja res (que algú pari això, per favor)”.

Storie de Natalia Sánchez a Instagram amb el seu fill nedant a la piscina el 10 de juliol de 2024
Natalia Sánchez ha mostrat que el benjamí de la família ja sap nedar | Instagram, @natasanchezmol

Aquesta publicació, adornada amb l'emoticona d'una careta plorant d'emoció, mostra la felicitat de Natàlia pel nou èxit del fill. I és que veure'l nedar per primera vegada és una fita important en el seu desenvolupament. Però també suposa per a ella una certa malenconia en veure la rapidesa amb què està creixent.

L'actriu, que sempre ha estat molt oberta a les seves xarxes sobre la seva vida personal, ha mostrat novament un dels moments feliços com a mare. I aquesta transparència torna a contribuir a mantenir l'enllaç fort amb els seus fans, que valoren la seva autenticitat i proximitat.

Natalia Sánchez viu un bon moment dins i fora de Sueños de Libertad

A Sueños de Libertad, Natalia Sánchez interpreta Begoña, un personatge que ha captat l'atenció i el cor dels espectadors. La sèrie, que ha estat un èxit rotund, compta amb una trama envoltant i actuacions destacades, i la seva és una de les més aclamades. El seu paper a la sèrie ha permès a Natalia explorar noves facetes com a actriu, mostrant la seva versatilitat i profunditat interpretativa.

Ella ha parlat diverses vegades sobre com aquest paper li ha permès créixer i enfrontar-se a nous desafiaments en la seva carrera. I és que està havent d'afrontar un personatge que és víctima del maltractament del seu marit, que és interpretat per Alain Hernández. Una situació difícil i duríssima que l'està portant a treure'n el costat més dramàtic.

Fotografia de Natalia Sánchez i Alain Hernández en pijama a Somnis de Llibertat d'Antena 3
Natalia Sánchez interpreta un personatge molt complicat a 'Sueños de Libertad' | Atresmedia

A més, per si no n'hi hagués prou, Begoña està enamorada del seu cunyat, a qui dona vida l'actor Dani Tatay. Per això la vida d'aquesta figura es complica encara més.

Aquesta satisfacció professional de la Natàlia s'uneix a la seva felicitat amb el Marc i els dos fills que tenen. Junts, formen una família unida i plena, cosa que es reflecteix a cadascuna de les seves publicacions.

Amb l'èxit de Sueños de Libertad i la vida familiar plena d'amor i alegria, el futur es veu molt prometedor per a Natalia Sánchez. L'actriu continua sent una figura estimada i admirada, tant pel seu talent a la pantalla com per la seva autenticitat i proximitat fora.