Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge dels personatges de 'La Promesa' en una escala, el logotip de la sèrie i un emoji de sorpresa

'La Promesa' destapa una traïció que revoluciona les tardes de TVE: ningú ho esperava

'La Promesa' sorprèn amb un inesperat artifici que posarà en perill una de les protagonistes més estimades

Demà dijous, els espectadors de TVE seran testimonis d'un gir inesperat a la popular sèrie La Promesa. El capítol, que originalment s'emetria avui dimecres, però que ha estat ajornat per la retransmissió del Tour de França, promet revolucionar les tardes de la cadena pública.

La trama se centrarà en una traïció que ningú no veia venir. Aquesta tindrà el potencial de canviar el rumb de la vida d'un personatge de La Promesa de manera radical.

Fotografia de Santos agafant del coll a Pla a La Promesa de La 1
Santos i Vera seran dos dels protagonistes del capítol de demà | RTVE

La Promesa sorprendrà amb la inesperada traïció de Santos

En el pròxim capítol de La Promesa, el pèrfid criat dels marquesos de Luján, Santos, executarà una venjança que deixarà a tots bocabadats. Després que Vera, qui havia estat la seva xicota forçada, el deixés per Lope, ell ha decidit prendre represàlies de la manera més cruel.

Utilitzant la seva posició privilegiada dins del palau, Santos va aprofitar l'oportunitat d'encarregar-se de les invitacions pel berenar de Margarita. Amb una astúcia sense igual, n'enviarà una a la duquessa de Carril, la mare de Vera, sense que l'amfitriona estigui al corrent.

L'arribada de la duquessa al palau causarà un enrenou inesperat, especialment per a Margarita, ja que no la tenia entre la llista d'assistents. Però per a Vera, la situació serà encara més complicada. La jove criada es veurà atrapada en un dilema, ja que la presència de la seva mare podria revelar la seva veritable identitat i la seva situació actual com a membre del servei.

Si surt a la llum la veritat, podria derivar en un escàndol majúscul. I és que ningú no coneix qui és realment, excepte Santos, i tots podrien sentir-se enganyats per ella. Especialment, Lope.

Vera i Santos vestits amb roba d'època, Vera amb uniforme de serventa i Santos amb armilla i corbata, interactuen en una habitació il·luminada. Captura de 'La Promesa'
'La Promesa' mostrarà la cruel manera de Santos de venjar-se de Vera | RTVE

Aquest acte de traïció per part de Santos promet desencadenar una sèrie d'esdeveniments que mantindran els espectadors enganxats al televisor. La intriga i el drama estaran al punt àlgid i ningú voldrà perdre's un sol minut de l'episodi de demà.

Altres trames del pròxim episodi de demà de La Promesa

A més de la trama principal centrada en la venjança del criat, la nova entrega de La Promesa estarà carregada d'altres moments impactants que enriquiran més la sèrie. Per exemple, Maria Antònia es mostrarà visiblement afectada pel creixent acostament entre Alonso i Cruz. Aquesta situació generarà tensions i gelosia que podrien desestabilitzar encara més les ja complicades relacions al palau.

Un dels descobriments més impactants de l'episodi serà la profanació de la tomba de Pla. Aquest acte sacríleg no només indignarà tothom, sinó que també desencadenarà una investigació per descobrir el culpable. I les sospites del marquès i de Ròmul recauran a Gregori, ja que creuen que, després de ser advertit per Petra que la seva dona potser és viva, vol acabar el que va començar.

Per això es complicarà molt la situació d'Adarre. I amb aquesta la de la Jana i la Maria, que segueixen amb ella a la cova.

Captura de 'La Promesa' amb Pla plorant abraçada a una noia d'esquena el 18 de juny de 2024
'La Promesa' posarà en gran perill a Pía, després de ser profanada la seva tomba | RTVE

A més, Curro, en un acte de desesperació i valentia, decidirà treure Martina del sanatori. Aquesta decisió, carregada de riscos i perills, podria tenir conseqüències impredictibles per a tots dos personatges. En concret, en la relació amb altres habitants del palau, com Ayala, que va ser qui va internar la noia després d'acusar-la d'haver volgut posar fi a la seva vida.

Així mateix, Manuel coneixerà de la boca de Caterina el perquè ella està vivint a l'hangar des que ell va marxar a la guerra. Aquesta informació us farà voler enfrontar-vos i demanar explicacions als seus pares, especialment a Cruz. I també us portarà a prendre mesures, entre elles a organitzar un dinar familiar en què la seva germana sigui una de les protagonistes indiscutibles.