Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Alba Santana seriosa en ulleres de sol i jaqueta verda i una imatge en blanc i negre de Mila Ximénez

Torna Alba Santana, filla de Mila Ximénez, i molts es fixen en el seu sorprenent canvi

Alba Santana ha deixat a tothom sense paraules amb el canvi físic que ha experimentat després de la mort de Mila

Després d'una llarga temporada allunyada del focus mediàtic, Alba Santana ha reaparegut públicament per retrobar-se amb Jorge Javier Vázquez, un dels grans amics de la mare.

Durant el temps que van estar junts, tots dos van recordar alguns dels moments que van passar amb Mila Ximénez. Tot i això, el que veritablement ha cridat l'atenció ha estat el gran canvi que ha experimentat la jove en aquest temps.

Muntatge de fotos d'Alba Santana i Mila Ximénez en primer pla mirant a càmera
Fins ara, Alba Santana sempre s'ha semblat a la seva mare | GTRES, catalunyadiari.com

Tot i que té trets dels seus dos progenitors, la semblança d'Alba Santana amb la seva mare sempre ha estat més que evident. Tot i això, avui dia, molts consideren que les seves faccions són més similars a les del seu pare, el tenista Manolo Santana.

Un canvi que es pot apreciar a les últimes fotografies que ha publicat la revista Lecturas aquest dimecres, 10 de juliol. A més, a través de la capçalera, Jorge Javier Vázquez ha compartit alguns detalls de la seva trobada amb la filla de la seva estimada amiga, Mila Ximénez.

Alba Santana aconsegueix emocionar Jorge Javier Vázquez

El passat 23 de juny, es va complir el tercer aniversari de la mort de Mila Ximénez. El 2021, aquesta coneguda periodista va morir als 69 anys després de no aconseguir guanyar-li la batalla al seu càncer.

Una pèrdua que va deixar tots els seus amics i éssers estimats veritablement afectats. Tant és així que no hi ha ni un dia en què Jorge Javier Vázquez no recordi la seva estimada amiga. I n'és una prova el missatge que va dedicar a la mare d'Alba Santana a través de les xarxes socials.

Foto de la periodista Mila Ximénez posant al programa 'Gran Hermano' l'any 2020 a Madrid
Ja han passat tres anys des que Mila Ximénez va morir | GTRES

“Quan et comenci a explicar tot el que ha passat en aquests tres anys, no t'ho creuràs”, li va escriure el presentador a Mila Ximénez el dia que es va complir el tercer aniversari de la seva mort.

Ara, i després d'un temps allunyada dels mitjans de comunicació, Alba Santana ha tornat per reunir-se amb el gran amic de la seva mare. Trobo que el presentador ha relatat a través del seu bloc a l'esmentada revista.

Tal com ha assegurat Jorge Javier, “diumenge dinem amb Alba, la filla de Mila Ximénez”. “Durant el temps que passem junts no parem de recordar moments viscuts amb ella. N'hi ha de tots els gustos i colors: emotius, de riure, de rialla”, ha afegit a continuació.

En aquest moment, el comunicador no ha tingut objeccions a confessar que, durant el seu retrobament, no va poder evitar emocionar-se. I tot després de veure unes fotografies dels fills d'Alba Santana: “Que grans que estan”.

Jorge Javier Vázquez plorant en un plató de Telecinco
Jorge Javier Vázquez s'emociona en veure unes fotos dels nets de Mila | Mediaset

“Crec que és la primera vegada que li demano algú amb veritable interès que m'ensenyi fotografies dels fills. Quan Alba busca al mòbil i em mostra els nets de Mila, no puc evitar emocionar-me… La de vegades que en parlava”.

Tot i que sempre ha portat una vida molt discreta, després de la mort de Mila Ximénez, han estat comptades les ocasions en què Alba Santana ha visitat el nostre país. Ara com ara, la noia continua instal·lada a Amsterdam amb el seu marit i els seus fills, on han aconseguit passar desapercebuts.