Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotografia de Santi Acosta a la roda de premsa de De Divendres

100 mil euros es gasta Santi Acosta per aconseguir una entrevista a ‘De viernes’

‘De viernes’ està fent unes entrevistes increïbles últimament. Aquest és el pròxim famós que s'emportarà molts diners

En una jugada mediàtica que ha deixat tothom bocabadats. De viernes, ha desemborsat l'exorbitant suma de 100.000 euros per aconseguir una exclusiva amb María José Suárez.

María José Suárez disposada a donar-ho tot a plató

Aquest divendres, set dies després que Álvaro Muñoz Escassi parlés de la seva "relació oberta" amb María José Suárez. La model s'asseu al mateix sofà per desmentir, una a una, totes les paraules del genet.

La que va ser Miss Espanya està molt enfadada, tant que ja prepara amb el seu equip d'advocats una demanda contra el seu ex, Álvaro Muñoz Escassi. María José Suárez, coneguda per la seva elegància i discreció, ha decidit trencar el silenci en un moment que promet ser explosiu.

Una dona amb ulleres de sol i un micròfon d?Europa Press en un carrer residencial.
María José Suárez prepara una demanda contra Escassi | Europa Press

La indignació de María José Suárez no només es limita a les declaracions públiques d'Escassi. També a l'existència d'uns suposats documents compromesos que ell hauria compartit, sense el seu consentiment, amb terceres persones.

Segons Jorge Borrajo, director de la revista Setmana, María José Suárez també podria denunciar Escassi per l'existència d'aquests documents compromesos. La situació s'agreuja amb la implicació de Valeri, l'amant trans que va escriure el correu bomba. El qual va detonar la ruptura de la parella.

Valeri hauria posat en sobre avís María José Suárez

En aquest correu, Valeri hauria advertit María José sobre l'existència de vídeos molt compromesos que podrien ser publicats. “María José té por que uns vídeos molt compromesos siguin publicats.

Es tracta d'uns fitxers de caràcter personal que estan al telèfon d'aquesta persona. Al famós correu, Valeri va dir a María José: 'He vist un vídeo que et pot afectar'", expliquen des de TardeAR.

La xifra de 100.000 euros que ha demanat la model ha generat una gran polèmica. Alguns hi veuen una mostra del desig de Maria José d'assegurar-se que la seva versió sigui escoltada. Altres critiquen l'elevat cost de l'entrevista, qüestionant l'ètica darrere de pagar aquesta suma per un testimoni exclusiu.

Home amb ulleres i barba en un entorn urbà amb rètols a la paret.
Álvaro Muñoz Escassi podria sortir molt malparat d'aquesta entrevista | Europa Press

La trobada promet ser un esdeveniment televisiu sense precedents, amb milions d'espectadors ansiosos per escoltar la versió de María José Suárez. La preparació de la demanda per part de María José afegeix una capa addicional de serietat i urgència a la situació. Subratllant les possibles repercussions legals per a Escassi.

El desenvolupament d'aquesta història és seguit de prop per altres programes i mitjans de comunicació. Anticipant la possible influència que aquesta exclusiva tindrà a l'opinió pública i a les futures accions legals.

L'impacte de les declaracions de María José Suárez podria redefinir les narratives existents. Caldrà esperar divendres per saber quins temes aborda la model en la cita tan lucrativa.