Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Chenoa somrient amb cabell llarg i laci, usant un blazer beix i una brusa blanca amb detalls de perles, apareix en primer pla; a la cantonada superior dreta hi ha un cercle vermell amb la imatge de Miguel Sánchez Alzines amb barba i vestit formal.

Les cinc grans alegries que s'ha endut Chenoa després del divorci de Miguel Sánchez

Chenoa ha donat una impressionant notícia que se suma a la llarga llista de novetats després del divorci

Chenoa està d'enhorabona i no n'hi ha per menys. Des del seu divorci amb Miguel Sánchez Encinas, la vida de la cantant i presentadora ha estat plena de nous projectes. A continuació detallem les cinc grans alegries que Chenoa ha experimentat en aquest període.

Aquesta és la multitud de treballs que té la cantant actualment

1. Tornada triomfal a Operación Triunfo

La plataforma Prime Video ha anunciat que la nova edició d' Operación Triunfo estarà disponible el setembre del 2025. Chenoa repetirà com a presentadora.

Captura de 'Tu cara me suena' amb Chenoa emocionada amb les espatlles descobertes
La cantant es troba molt contenta amb la tornada a Amazon Prime | Atresmedia

Aquesta notícia ha estat rebuda amb gran entusiasme tant pels fans del programa com per la pròpia Chenoa. El carisma i el professionalisme han estat fonamentals per a l'èxit del programa, i l'expectativa per la propera edició és altíssima.

2. Presentadora de l'esdeveniment de 'Prime Video'

A més del seu paper a Operación Triunfo , Chenoa va ser l'encarregada de presentar l'esdeveniment de 'Prime Video' on es van donar a conèixer altres novetats de la plataforma.

Aquest esdeveniment, que va reunir grans figures de l'entreteniment, va ser una oportunitat excel·lent perquè Chenoa demostrés la seva capacitat com a presentadora i la seva versatilitat en l'àmbit audiovisual. La confiança que 'Prime Video' hi ha dipositat és un clar reflex del seu talent i professionalisme.

Sílvia Abril i Chenoa assegudes al plató de 'Tu cara me suena' amb rostre somrient exercint de jurat del concurs
Chenoa triomfa com a jurat de Tu cara me suena | Atresmedia

3. Jurat a Tu cara me suena

Chenoa també continua brillant com a jurat en el popular talent xou d''Antena 3', Tu cara me suena . La seva experiència i coneixement al món de la música l'han convertit en una peça clau del programa.

On la seva crítica constructiva i la seva empatia amb els concursants són molt valorades. Aquest rol us permet seguir connectada amb l'àmbit musical i compartir la vostra saviesa amb nous talents.

La cantant no només es dedica a la televisió també té feines fora d'ella

4. Èxit a les xarxes socials i la ràdio

La cantant ha sabut aprofitar l'auge de les xarxes socials per generar contingut que interessa a diferents marques. Realitzant publicitat i col·laboracions que no només li aporten ingressos sinó també una connexió més gran amb el seu públic.

A més, Chenoa presenta el programa d''Europa FM', Pren-t'ho menys de debò , on mostra la seva faceta més relaxada i propera. Aquest espai radiofònic us permet explorar temes diversos i connectar amb els vostres oients d'una manera més personal i directa.

Chenoa i Miguel Sánchez Alzines asseguts en un restaurant, mirant-se i somrient mentre conversen.
La cantant es torna a refugiar a la música | Europa Press

5. Gira del 20è aniversari: 'Ballar contigo'

Una de les alegries més grans de Chenoa és, sens dubte, la seva gira 'Bailar contigo', que celebra el seu 20è aniversari a la música. Aquesta gira és un homenatge a la seva carrera ia tots els èxits que ha obtingut al llarg dels anys.

També és una oportunitat per retrobar-se amb el públic i agrair-los el seu suport incondicional. Els concerts estan sent un èxit rotund, omplint sales i generant moments inoblidables tant per a l'artista com per als seus fans.

Chenoa ara es pot dedicar plenament a la seva feina després del seu divorci

Des del seu divorci, Chenoa ha trobat a la seva feina una font de motivació i alegria. La separació de Miguel Sánchez Encinas ha permès a l'artista centrar-se completament en els projectes professionals.

Aquesta nova llibertat li ha donat loportunitat de gaudir plenament de la seva vida laboral i de bolcar-se en els múltiples projectes que la mantenen ocupada i feliç.