Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dos joves somrients vestides de blanc, amb una dona gran en un requadre circular a la cantonada superior dreta.

La imatge de Leonor amb la infanta Sofia que mostra si segueixen l'exemple de Letizia

La princesa Leonor i la infanta Sofia reapareixen per visitar el taller del prestigiós escultor Jaume Plensa

La princesa Leonor i la infanta Sofia han reaparegut juntes per visitar el taller del prestigiós escultor Jaume Plensa situat a Sant Feliu de Llobregat, Barcelona. Les germanes, totes dues vestides de blanc, han demostrat que segueixen molt de prop els passos de Letizia.

I és que els seus looks tenen una clara inspiració en la seva mare, a més de lluir unes espardenyes que solen ser les favorites de la reina.

Curiosament, i a causa dels seus problemes als peus, Letizia no pot portar sabata alta, sinó que ha de cuidar molt qualsevol tipus de calçat que llueix diàriament.

Una jove amb cabell llarg i laci somriu mentre utilitza una camisa blanca.
Leonor reapareix molt somrient abans dels Premis Princesa de Girona | GTRES

Després d'haver posat fi als seus estudis a l'Acadèmia Militar de Saragossa, Leonor reapareix enmig de la seva setmana més atrafegada al costat de la infanta Sofia.

Tot, a poques hores de la celebració dels Premis Princesa de Girona , on l'hereva també tindrà un gran protagonisme i es reunirà amb els reis. Tots quatre presidiran un sopar en què es reuniran amb alguns dels premiats d'edicions anteriors.

A més, a això se suma que per primera vegada la noia viatjarà fins a Lisboa, on s'estrenarà com a representant del país en actes internacionals.

Persones usant espardenyes i pantalons blancs amb detalls d'encaix, parades en una vorera.
Leonor i Sofia recorren a les espardenyes | GTRES

La princesa Leonor i la infanta Sofia segueixen l'exemple de Letizia

De mica en mica, anem veient que Leonor es mostra cada cop més propera amb els ciutadans, despertant un autèntic fenomen al seu voltant.

La 'Leonormania' s'ha convertit ja en tota una realitat i cadascuna de les aparicions de la princesa i la seva germana generen una gran expectació.

A més, queda clar que tant el Leonor com la Sofia senten un gran interès per l'art i la cultura, cosa que han heretat dels seus pares. Des de petites, els reis les han educat perquè estimin i apreciïn els artistes i també les seves obres.

Dos joves somrients amb camises blanques posen a l'aire lliure.
Leonor i Sofia sorprenen en vestir igual | GTRES

D'aquesta manera, a les cinc de la tarda tocades, les germanes es presentaven al taller de Jaume Plensa per conèixer de primera mà "el procés industrial i creatiu" que segueix.

Per a l'ocasió, els vestits que han escollit no deixen ningú indiferent, ja que han esdevingut clons amb aquest toc eivissenc.

En el cas de Leonor, ella ha optat per "uns pantalons acampanats i brusa amb mànigues bullonades". Mentre que la seva germana s'ha decantat per "un conjunt de pantalons i brusa amb detalls calats a les dues peces".

És al calçat, quan les filles dels reis han volgut seguir l'estela de Letizia, ja que han recorregut a les mateixes espardenyes en color talp i amb plataforma.