Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sonsoles Ónega somrient amb cabell curt i vestit blanc, amb una imatge en blanc i negre de Sara Montiel en un cercle vermell a la cantonada superior esquerra.

Sonsoles Ónega entra en còlera per un assumpte relacionat amb Sara Montiel

Sonsoles Ónega és una gran professional que no està disposada a tolerar que al plató res surti malament

Al plató d' Y ahora Sonsoles s'han viscut diversos moments de tensió. Els quals han deixat clar que Sonsoles Ónega no tolera la manca de professionalisme al seu programa. I encara menys si es tracta d'un tema relacionat amb la gran Sara Montiel.

Així va començar la tensió al plató de Y ahora Sonsoles

La tarda va començar amb una entrevista a Juanito Cortés, un jove pintor de 14 anys. Un prodigi de l'art que ha capturat l'atenció de molts. Tot i això, durant l'entrevista, el plató estava immers en un soroll ensordidor que impedia escoltar les preguntes i respostes.

"Aquí hi ha un soroll que no es pot consentir", va cridar Sonsoles. La periodista es va mostrar visiblement molesta per la manca d'atenció i respecte pel jove entrevistat.

Captura de Sonsoles Ónega aixecant el dit a Y ahora Sonsoles d'Antena 3
Sonsoles no està disposada a consentir que no se l'escolti al plató | Atresmedia

L'ambient no va millorar a la següent entrevista, quan Sonsoles va rebre Ruphert, l'estilista de les estrelles. Ruphert havia portat diverses fotografies per mostrar la feina amb celebritats. Entre elles, una imatge icònica de Sara Montiel.

Enmig de la conversa, una de les fotografies va caure a terra, provocant una reacció immediata de la presentadora. "S'ha trencat una foto", va comentar Sonsoles, visiblement preocupada.

En notar que ningú de l'equip s'afanyava a recollir-la, Sonsoles es va aixecar amb evident frustració i va dir: "Doncs la recullo jo. És que mana nassos".

Sonsoles Ónega descobreix la foto de quin artista s'ha trencat

El moment culminant va arribar quan Sonsoles va recollir la foto caiguda i es va adonar que era la de Sara Montiel. "S'ha trencat Sarita Montiel", va relatar amb to de preocupació, dirigint-se a Ruphert.

Tot i la tensió, la presentadora va intentar tranquil·litzar l'estilista. Assegurant-vos que l'equip de producció s'encarregaria de reposar el marc i el vidre de la foto.

Sara Montiel posant a casa seva amb el rostre neutre
La presentadora molt preocupada va resoldre la situació | GTRES

La seqüència d'esdeveniments va deixar clar que Sonsoles Ónega no està disposada a tolerar la manca de professionalisme i atenció al programa. La caiguda de la fotografia de Sara Montiel, una figura icònica del cinema i la música a Espanya, va ser la gota que va fer vessar el got. La reacció de Sonsoles no només va mostrar el seu respecte per la memòria de Montiel, sinó també el seu compromís amb la qualitat i el respecte al seu espai televisiu

La situació també posa de manifest la pressió que enfronta en intentar gestionar un plató en viu. On qualsevol relliscada es pot convertir en un moment de tensió. Per sort tot va quedar en un ensurt i una gran anècdota per recordar en el futur del programa.