Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Nuria Marín somrient amb cabells llargs i ondulats, vestida amb una jaqueta negra i una brusa vermella, amb dues imatges circulars d'altres de la princesa Leonor i la infanta Sofia al fons.

Nuria Marín, més a prop que mai de la princesa Leonor per un sorprenent motiu

Nuria Marín complirà el seu somni de conèixer la Família Reial gràcies a un esdeveniment que està a punt de succeir

Nuria Marín, la reputada periodista i coneguda figura a xarxes socials pel seu famós 'Royal Salseo', ha alegrat tots els seus seguidors. La periodista ha publicat una informació important sobre la casa reial. Demà tindrà l'honor de conèixer la princesa Leonor i la infanta Sofia.

La princesa i la infanta es troben actualment a Catalunya

Leonor i Sofia es troben actualment a Catalunya amb motiu dels premis Fundació Princesa de Girona. Un esdeveniment de gran rellevància que celebra el talent i l'esforç dels joves en diverses disciplines. L'assistència de Nuria Marín a aquesta gala subratlla el seu prestigi a l'àmbit periodístic.

Nuria va revelar que no només tindrà l'oportunitat de conèixer les joves alteses, sinó que també podrà saludar els seus pares, el Rei Felip VI i la Reina Letícia. Aquesta trobada, que promet ser memorable, ha generat una gran expectació entre els seus seguidors, que han inundat les publicacions amb missatges de suport i entusiasme.

Dos joves somrients amb camises blanques posen a l'aire lliure.
La Infanta Leonor i la Princesa Sofia es preparen per a la gala que passarà demà | GTRES

La periodista també va compartir detalls sobre el dress code de l'esdeveniment. "Cal assistir-hi amb un vestit de còctel", va explicar, afegint que després de la gala hi haurà un sopar informal entre els convidats i les seves majestats. Aquest toc de glamour ha despertat encara més interès, i molts estan ansiosos per veure el look que la Nuria triarà per a aquesta ocasió tan especial.

Nuria Marín ha admès que està molt nerviosa per aquest esdeveniment, ja que conèixer els reis és una cosa que li fa molta il·lusió. "Estic emocionada i una mica nerviosa, però sobretot, molt agraïda per aquesta oportunitat única", va comentar en un dels seus vídeos de 'Tik tok'.

Els seguidors de Nuria Marín esperen ansiosos aquest esdeveniment

La notícia ha generat un gran enrenou a les xarxes socials. Tots els seus seguidors estan molt contents que pugui complir per fi el seu somni de conèixer la Família Reial.

La periodista, coneguda pel seu estil proper i directe, ha aconseguit connectar amb una audiència àmplia. I la seva cobertura dels esdeveniments de la reialesa és seguida amb gran interès per milers de persones.

Fotomuntatge de Núria Marín amb un pis de fons
Nuria Marín més feliç que mai per poder complir el seu somni | Europa Press, tulcarion, Getty Images Signature

La trobada de demà entre Nuria Marín i la Família Reial espanyola serà sens dubte un dels moments més destacats de la seva carrera. Aquest esdeveniment reafirma la seva posició com una de les periodistes més influents a l'àmbit de la informació sobre la reialesa. A més, destacarà la seva capacitat per generar contingut d'alt interès i rellevància per als seguidors.