Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Irene Urdangarin amb expressió seriosa i Juan Urquijo amb camisa rosa i auriculars en un requadre circular, amb un emoji neutral.

Enxampen a Irene Urdangarin sense Juan Urquijo en una actitud que tanca molts rumors

Irene Urdangarin reapareix nerviosa i sense la companyia de Juan Urquijo per enfrontar-se a un nou desafiament personal

Fa tot just unes hores, Irene Urdangarin ha reaparegut públicament sense la companyia de la seva parella actual, Juan Urquijo. Una estampa que no ha passat per res desapercebuda, i encara menys després que hagin sortit a la llum diversos rumors que apunten cap a la seva possible ruptura.

Segons ha transcendit, Irene ha estat vista a la localitat madrilenya de Móstoles, visiblement tensa i nerviosa. Tot i això, hi ha un motiu de pes que s'amaga després de la seva estranya actitud: s'ha presentat a l'examen pràctic del carnet de conduir.

Imatge d'Irene Urdangarin amb Juan Urquijo passejant junts pel carrer de Madrid
Després dels rumors de ruptura, Irene Urdangarin ha estat vista sense Juan Urquijo | @hola

Un dels motius pels quals Irene Urdangarin s'ha instal·lat a Espanya durant un temps és per estar més a prop de Juan Urquijo. Tot i això, el germà de Teresa Urquijo no seria l'única raó.

A principis de l'estiu, va sortir a la llum que la benjamina dels Urdangarin havia pres la decisió d'apuntar-se a l'autoescola per acabar de treure's el permís de conduir. Tràmit que va deixar a mitges abans de posar rumb a Cambodja per fer el seu voluntariat.

Una dona caminant en una cinta transportadora en un edifici modern amb un rètol que diu “ICONIC ART” al fons.
Irene Urdangarin ja s'ha presentat a l'examen pràctic del carnet de conduir | Europapress

Ara, i abans de començar amb els estudis superiors, Irene Urdangarin vol posar fi a aquesta etapa. Tant és així que, fa unes quantes hores, ha acudit fins al centre d'exàmens de la DGT, situat a Móstoles, per presentar-se a l'examen pràctic.

I si bé encara no ha transcendit la decisió de l'examinador, si tot surt segons el que estava previst, la xicota de Juan Urquijo podrà conduir d'aquí a poc el seu propi cotxe.

Irene Urdangarin va molt nerviosa, i sense Juan Urquijo, al centre d'exàmens de la DGT

El desembre del 2023, Irene Urdangarin va aconseguir aprovar la part teòrica del seu carnet de conduir. Tot i això, no ha estat fins ara quan la jove s'ha presentat a la part pràctica d'aquest tràmit.

Tal com han pogut captar les càmeres de la revista Semana, la noia va arribar al centre d'exàmens de la DGT molt tensa. Tant és així que li van arribar a oferir una til·la per intentar calmar els nervis.

Irene Urdangarin amb la cara seriosa parlant per telèfon i amb les celles arrufades
Abans de començar amb la prova, Irene ha trucat a un ésser estimat | GTRES

Mentre esperava per començar amb l'examen, Irene Urdangarin ha aprofitat per fer una trucada telefònica. I malgrat que no ha transcendit qui era, tot apunta que podria tractar-se d'algun membre de la seva família o de la seva parella sentimental actual, Juan Urquijo.

A més, aquesta capçalera del cor ha aconseguit captar el moment en què la filla de la infanta Cristina pujava al cotxe per començar amb aquesta prova. Examen que, en cas de sortir segons el previst, li permetrà ser propietària del vostre propi carnet de conduir.

Amb aquest document, Irene Urdangarin tindrà més independència amb vista a aquestes vacances d'estiu. Ja que, després de rebre el permís de circulació, podrà viatjar i conduir el seu propi cotxe sense dependre de ningú.