Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Crisi entre Belén Esteban i Telecinco: 'Sálvame' fitxa una de les seves enemigues

La nova col·laboradora de 'Ya es mediodía' va denunciar que ja no treballa en els programes de Telecinco per culpa de Belén Esteban
Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban està vivint el seu pitjor moment a Telecinco | Telecinco

Aquests dies s'està parlant molt del conflicte que hi ha entre Telecinco i Belén Esteban. La presència de la col·laboradora cada vegada és menor en els programes de la casa, abans anava pràcticament cada dia a 'Sálvame' i participava en gairebé tots els debats dels 'realitys' de la cadena. Ara hi ha col·laboradors i tertulians que agraden molt més a Mediaset. Belén Esteban sempre que apareix a 'Sálvame' és menyspreada, i aquesta situació ja no té camí de tornada.  

Belén Esteban va haver d'anar a judici

Si dies enrere vèiem com les preguntes de Quiero dinero' afectaven la seva vida privada i al nou marit de la tertuliana, ara ja no se'n parla i divendres passat vam poder ser testimonis de la ruptura definitiva de Telecinco amb la col·laboradora. La productora de 'Sálvame' es va encarregar de l'especial 'Cantora, herencia envenenada', nodrint-se dels grans col·laboradors de la cadena, però amb l'absència de Belén Esteban.

Però Belén Esteban ha rebut un cop més fort.  Cal recordar quan Belén Esteban va participar a 'Gran Hermano VIP 3' l'any 2015. Allà va coincidir amb la periodista i també col·laboradora de televisió, Ángela Portero, amb qui va desencader una autèntica batalla. Dins la casa, Belén Esteban va fer un comentari inapropiat, donant a entendre que Portero tenia hàbits de consum molt dolents. Ángela Portero, quan va sortir del 'reality', va posar-li una demanda judicial.

Al mes de març es va celebrar el judici a Pozuelo d'Alarcón, en què finalment Belén Esteban va haver d'indemnitzar amb 10.000 euros a Ángela Portero, a més de tenir l'obligació de llegir una disculpa pública. Aquest judici també va comptar amb la presència d'Aguasantas Vilches, segona finalista de 'Gran Hermano VIP', que va ser testimoni de les paraules d'Esteban.

Aguasantas Vilches va afirmar que Ángela Portero ja no estava treballant en els programes de Telecinco per culpa de Belén Esteban. Una dada que la mateixa Portero va confirmar en xarxes socials quan un seguidor li va preguntar pel motiu de la seva absència en els platós de Telecinco.

Ángela Portero torna a Telecinco

Amb el temps, Portero es va fer amiga de Toño Sanchís, exrepresentant de Belén Esteban. Aquesta unió va fer que Sanchís admetés que el veto de Belén cap a Portero sí que existia, admetent que es tractava d'una pràctica molt comuna en la col·laboradora quan algú que no pensava com ella intentava col·laborar en els programes de Telecinco

Ara les normes han canviat i quatre anys més tard, Telecinco ha decidit ignorar les intencions de Belén Esteban, oferint-li l'opció a Ángela Portero de tornar a treballar en els programes de la casa. Mesos enrere, Portero es va incorporar al programa 'Viva la vida', però les seves aparicions han estat molt puntuals. Ara bé, 'Ya es mediodía' l'ha incorporat al seu programa.  

Els seguidors de Portero celebren la incorporació de la periodista al programa i aplaudeixen que les pressions de Belén Esteban ja no siguin primordials per contractar a tertulians. En la seva primera col·laboració, Portero ha hagut de valorar les confessions de Kiko Rivera, que a més, va ser també el seu company en l'edició de 'Gran Hermano VIP'.