La coneguda Sofía Suescun al plató de 'Sálvame Deluxe' mirant a la dreta

Se li ha posat a casa: el nou membre de la família que Sofia Suescun no esperava

El seu germà ha estat vist amb una altra noia a Eivissa

Cristian Suescun, ha trobat parella. El germà de Sofia Suescun sembla haver trencat la seva relació amb Jessica definitivament després del seu descarat flirteig amb Yola Berrocal a 'La casa fuerte'.

Després de ser vist amb actitud afectuosa amb una de les temptadores de la passada edició de 'La isla de las tentaciones', el fill de Mayte Galdeano sembla haver trobat l'amor, o almenys això creiem, ja que fa tan sols uns dies Cristian era vist a Eivissa al costat d'una jove.

La nova cunyada de l'exsupervivent es diu Lucía, té 20 anys i és d'Eivissa. Malgrat la diferència d'edat existent entre tots dos, sembla que la parella està d'allò més bé, ja que van gaudir d'un dia de platja en què els riures i els capbussons eren els principals protagonistes.

«A Sofia i a mi ens té enveja»

Sens dubte, a Cristian li vindrà molt bé aquesta nova companyia femenina, ja que la seva germana i la seva mare no dubten a donar-li l'esquena cada vegada que tenen ocasió. Fa tan sols unes setmanes, Galdeano carregava durament contra el seu fill. «A Sofia i a mi ens té enveja. Des que ens va veure a televisió, diu que li haig de tirar un cable i que li he de comprar un loft. Els homes com ell em fan fàstic», sentenciava.

Sempre allunyat de les polèmiques familiars, és poc habitual veure Cristian després de la seva sortida de 'La casa fuerte', un programa que l'ha fet patir molt, sobretot en temes del cor. «El meu cor està fotut», arribava a dir el germà de Sofia Suescun després de la seva sortida del reality.

Caldrà esperar una mica més per a saber si Lucía compta amb el suport de la família del seu noi o si haurà d'aguantar els comentaris de Mayte Galdeano, tal com ja els han suportat altres parelles de Sofia. Sembla que, de moment, poc queda de la passió que Cristian Suescun manifestava cap a Andeina, una de les temptadores de 'La isla de las tentaciones' en una discoteca madrilenya fa tan sols dues setmanes.