ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

El detall de Kiko Rivera que ha cridat l'atenció als seus seguidors

El fill d'Isabel Pantoja ha tornat a sorprendre pels seus 'looks' transgressors

El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana
El detall de Kiko Rivera que ha cridat l'atenció als seus seguidors | Instagram @riverakiko

Kiko Rivera és un modern, o almenys això vol fer veure davant els seus milers de seguidors. El fill d'Isabel Pantoja sap que és complicat arribar al públic més jove, és per això que no dubta a fer coses que es poden qualificar d'estranyes, sobretot pel que fa al seu vestuari.

El conegut DJ aprofitava les seves xarxes socials per a demanar als seus seguidors, a través dels 'stories', que si us plau visualitzessin el seu últim tema al costat de Rasel. Per a anunciar l'estrena de la seva nova cançó, l'intèrpret de 'Quítate el top' apareixia d'allò més modern lluint nou look: un barret taronja i una anella de llauna a tall d'arracada.

Òbviament, els comentaris no es van fer esperar i era el mateix Kiko qui ensenyava en un primer pla la seva nova arracada per a evitar més comentaris. Sens dubte, des de la seva pèrdua de quilos, Kiko Rivera s'ha convertit en tot un modern.

I és que el jove no deixa de sorprendre'ns amb els seus looks impossibles i els seus actes d'adolescent. Tant és així que Kiko era durament criticat després de pujar una fotografia on se'l veia lluint un look de xandall amb emoticones somrients: «Ridícul», «quina pena que no existeixi la mili», o «quin personatge, quina pena», eren alguns dels comentaris que es podien llegir en la publicació.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Qui és més boig el boig o el boig que segueix a l'boig? Bon dia família! us

Una publicació compartida de Kiko Rivera (@riverakiko) el

Sens dubte, el DJ no deixa de generar polèmica a través de les seves xarxes socials. De fet, fa unes setmanes era la seva mare, Isabel Pantoja, qui sortia a defensar-lo després que aquest insultés als seus seguidors per haver-lo acusat d'abaixar música piratejada d'Internet.

Caldrà esperar per a conèixer quina serà la pròxima polèmica del sevillà, encara que tot sembla indicar que serà aviat, sobretot en relació amb els estilismes que està triant únicament, i on el barret mai falla.


Comentaris

envia el comentari