Fotomuntatge amb les cares de Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo deixa sola Georgina Rodríguez

Cristiano Ronaldo ha decidit separar-se de la seva dona, dies després de la mort del seu fill

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez han viscut la pitjor experiència de les seves vides amb la pèrdua d'un dels fills que esperaven. La mort d'un dels seus bessons es va produir durant el part, després d'un embaràs normal i sense cap complicació aparentment.

Sempre és una notícia terrible el fet de perdre un fill. Tot i això, per a Cristiano i Georgina, el fet que res fes sospitar que podia haver-hi complicacions en el part ha agreujat la situació. Únicament, com ells mateixos van dir «el naixement de la nostra filla ens dona la força per viure aquest moment amb una mica d'esperança i felicitat».

Primer pla de Georgina Rodríguez
Georgina Rodríguez acaba de viure el pitjor moment de la seva vida   | Europa Press

Georgina es troba en aquests moments recuperant-se del part i sumida en una profunda tristesa. Per la seva banda, Cristiano també ha viscut aquest moment amb infinita desolació i les mostres d'afecte i homenatge de tot el món no s'han fet esperar.

Així doncs, un dels moments més emotius per a la parella ha estat el sonor i emotiu aplaudiment que va ressonar a l'Anfield Stadium de Liverpool. Va ser al minut set del partit que s'estava disputant, moment en què el públic va cantar 'You'll never walk alone' entre aplaudiments.

Després d'aquests primers dies que Cristiano ha estat en tot moment al costat de la seva dona, acaba de prendre una decisió important.

Cristiano deixa Georgina per tornar a la feina

Tot i la intensitat emocional del moment —alegria pel naixement de la seva filla, tristesa per la mort del seu fill— Cristiano vol tornar a la normalitat. És per això que ha decidit separar-se durant unes hores de Georgina per tornar als entrenaments. La vida segueix, i normalitzar les rutines pot ser una bona manera de superar la trista pèrdua.

Cristiano va faltar a l'últim partit de l'equip en què juga actualment, el Manchester United. Tal com ha publicat 'The Sun', Cristiano ha sigut vist abandonant la ciutat esportiva del Manchester United, amb la cara seriosa. Segons el diari anglès, Cristiano va viatjar a la part del darrere d'un vehicle fosc i se'l va poder veure amb els cascos posats.

▶️ Revelan los detalles del trágico parto de Georgina Rodríguez: Estaba programado

Aquest gest demostra que ha volgut reprendre els entrenaments, malgrat el dur moment que viu la família. Encara que es desconeix en quin partit es reincorporarà Cristiano, la tornada als entrenaments demostra que no trigarà gaire a tornar al terreny de joc.

Georgina, desolada després de la pèrdua del nadó

Tal com van avançar en un comunicat, la pèrdua del nadó, «és el dolor més gran que uns pares poden sentir». Georgina havia estat fenomenal durant tot l'embaràs i els bessons també havien tingut un desenvolupament normal durant tot el temps de gestació.

Tot i que les causes no han estat revelades encara, molts mitjans apunten a les complicacions que poden sorgir durant un part de bessons com la causa de la mort. El dia i l'hora del part estaven programats amb normalitat i no apuntava res al fatal desenllaç.

Així que, sembla que el que va passar és el que es coneix com a mort perinatal. Es tracta de la mort que es produeix entre la setmana 22 d'embaràs i el setè dia de vida del nadó. Pot ser degut a problemes a la placenta, infeccions intrauterines o anomalies congènites que no s'han pogut detectar durant les revisions prèvies al part.

Segurament, Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo hauran de rebre algun tipus de suport psicològic o ajuda professional durant aquests primers mesos. I és que el duel per la mort d'un fill en aquestes condicions és complicat de superar. Tot i això, la família i els amics de la parella s'han bolcat a no deixar-los sols ni un minut i ajudar-los en tot el necessari.