Primer pla de Cristiano Ronaldo sobre un fons vermell

Cristiano Ronaldo preocupa Georgina i assumeix que és el final després de 17 anys

El portuguès ha de fer front a la trista realitat

No hi ha cap mena de dubte que Cristiano Ronaldo és un dels millors davanters del món de les últimes dècades. Els seus premis individuals ho avalen, almenys fins ara, que han deixat de tenir tanta credibilitat. I és que, per primer cop des del 2006, la parella de Georgina Rodríguez no ha estat inclòs en l'onze ideal de l'any.

Un clar factor que indica que les noves generacions ja han superat el '7'. Això demostra la nefasta temporada que ha realitzat Ronaldo, sobretot a finals d'any. La seva sortida forçosa del Manchester United i el seu discret pas per Qatar, en són dos exemples.

Cristiano Ronaldo fora de The Best

El portuguès és per molts un dels millors jugadors de la història d'aquest esport. Ell ha estat protagonista en totes les gales importants, com les de la Pilota d'Or o les del The Best. Enguany es va fer molt estrany no veure al '7' en la cerimònia d'aquest dilluns.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a eslaviar!

No hi ha cap mena de dubte que Ronaldo ha rebut un cop dur, ja que no s'havia vist fora de l'onze ideal des de feia disset anys. Tot va començar en el seu primer cicle al United, on va cridar a la porta dels més grans d'aquest esport.

A partir d'aquí tot van ser èxits pel portuguès que no es cansava de trencar rècords. És sabut per tots que la parella de Georgina Rodríguez sempre ha tingut unes ganes incansables de menjar-se el món.

Ronaldo ha d'assumir la trista realitat

Als seus trenta-vuit anys, Cristiano s'ha quedat fora de l'onze ideal de The Best. I, tot i que la davantera d'enguany la formaven quatre jugadors, el portuguès no ha entrat dintre de l'alineació. Messi, Haaland, Mbappé i Benzema eren els que es trobaven en la punta d'atac. Quatre jugadors meravellosos que brillen amb llum pròpia.

Les noves generacions ja han fet un pas endavant i això significa que Cristiano Ronaldo ha hagut de deixar-los passar. L'edat ja no perdona i el '7' sap que els seus millors anys com futbolista ja han arribat a la seva fi. Sembla que el portuguès ho veu d'una altra manera, i no pensa rendir-se tan fàcilment. Vol continuar sent important pel seu actual club, l'Al-Nassr, amb l'objectiu de tornar a Europa.

Primer pla de Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo tornarà a Europa. | Europa Press

Ronaldo no pensa retirar-se en terres àrabs. El seu propi entrenador així ho va confirmar, o sigui que podríem tenir de tornada al '7' al Vell Continent. També vol convèncer al seleccionador de Portugal, Roberto Martínez, que continua tenint el nivell necessari per representar el seu país. Desitja jugar l'Eurocopa de 2024 i com no, guanyar-la de nou.