Primer pla de la folclòrica Rocío Jurado

Cristina Cárdenas no s'està de res i revela els 'secrets' dels Jurado

Les seves declaracions posen en evidència a alguns membres de la família

La família Jurado és una de les famílies més conegudes del nostre país i fa molts anys que es parla d'ella, Cristina Cárdenas ho ha fet recentment. 

Cristina, que va ser secretària i amiga d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco durant molt de temps, ara ha sortit a la palestra per criticar l'exguàrdia civil. Segons ella, Antonio David Flores ha fet declaracions falses en televisió i ella ha volgut fer-li front. Ara bé, no s'ha tallat ni un pèl i també ha parlat d'infidelitats i bisexualitat. 

Cristina Cárdenas no es talla ni un pèl

Antonio David Flores està concursant a 'Quiero dinero', el nou concurs de 'Sálvame'. És per això que està responent preguntes molt compromeses relacionades amb la que va ser la seva família política. I algunes de les seves respostes l'han deixat en evidència perquè la màquina que determina si diu la veritat o menteix, Kopérnica, l'ha enxampat. 

En concret, Kopérnica ha determinat que Antonio David Flores, va mentir quan va negar que havia donat als seus pares els diners de l'exclusiva de l'embaràs de Rocío Carrasco. Cristina Cárdenas ha volgut parlar al respecte, i precisament no ha dubtat a manifestar públicament que aquest sí es va lucrar de l'esmentada exclusiva i va ocultar els diners en l'habitatge dels seus paers. En concret, 10 milions de pessetes.

L'exguàrdia civil, que s'ha sentit humiliat, ha amenaçat de denunciar-la, però ella no està disposada a callar.

L'amiga de Rocío Carrasco revela secrets d'Antonio David Flores

Cristina ha escollit 'Socialité' per desemmascarar encara més a l'exmarit de Rocío Carrasco. Així, ella, que és la font de Lydia Lozano, ha tornat a parlar sobre l'exclusiva de l'embaràs. És més, ha afegit que Antonio David Flores va fer creure a la filla de Rocío Jurado que havia estat ella la que es va quedar amb els diners.

De la mateixa manera, ha indicat que Antonio David Flores menteix en més coses. En concret, ha afirmat que «Jo vaig presenciar coses molt fortes... Li va ser infidel a Rocío amb, almenys, dues noies a Argentona, estant de nuvis».

Imatge de Rocío Carrasco amb la seva filla en braços
Segons Cárdenas, Antonio David Flores va ser infidel a Rocío Carrasco | GTRES

Així mateix, no ha dubtat a sortir en defensa de la postura de Carrasco, que s'ha mantingut en silenci aquests anys. I ho ha fet dient: «No teniu ni idea del que ha patit. És evident que fa mala cara, de tot el que calla i no explica. Fa vint anys que només escolta mentides. David ha explicat moltes mentides i ella necessitaria un any per desmentir-les».

Més secrets de la família Jurado

A més de les suposades infidelitats de Flores a la que va ser la seva dona, Cristina Cárdenas ha revelat més secrets d'aquesta família. Així, no ha dubtat a manifestar de manera clara que «Ortega Cano és bisexual».

És més, ha exposat de forma contundent que «si Rocío Jurado no arriba a patir el càncer, s'hagués separat d'ell». Tant és així que, segons explica, «dormien en llits separats i ella sabia que aquesta relació no tenia futur. Ell estava còmode amb la vida que portava, entrava, sortia i desapareixia tres dies (...) Jo l'he vist plorar i és que ho va passar malament, va patir moltíssim».

José Ortega Cano somrient sortint d'un Hospital
José Ortega Cano, segons Cárdenas, tenia una relació inestable amb Rocío Jurado | GTRES

Però encara ha anat més enllà. Cárdenas ha explicat a 'Socialité' també que, per la situació que vivien a casa, «Rocío Jurado s'hagués replantejat haver adoptat als seus dos fills». Amb totes aquestes 'bombes', la que va ser secretària i amiga de Rocío Carrasco s'ha convertit en protagonista. Caldrà esperar per veure si segueix revelant més secrets d'aquesta família i veure les reaccions dels 'assenyalats'.