Cristina Cárdenas es trenca a 'Viva la vida' recordant un moment amb Antonio David

La que va ser amiga de Rocío Carrasco assegura tenir la prova definitiva per inculpar l'exmarit de la filla de Jurado

Cristina Cárdenas, qui va ser una de les confidents i amigues de Rocío Carrasco, visitava el plató de 'Viva la vida' disposada a relatar com va viure la relació entre la filla de 'la més gran' i Antonio David Flores protagonitzant un dels moments més surrealistes vistos. El documental 'Rocío: contar la verdad para continuar viva' està fent que diversos testimonis surtin a la llum donant així la seva versió de l'ocorregut fa 25 anys.

Ella va ser una de les amigues del matrimoni i no ha pogut evitar ensorrar-se recordant els suposats maltractaments dels quals Rocío Carrasco va ser víctima per part de l'exguàrdia civil. Cristina assegura haver presenciat els cops i desqualificacions i es mostra disposada a atestar contra Antonio David en el cas que es reobri el judici per maltractaments.

Cristina Cárdenas es trenca en recordar els maltractaments

Han passat molts anys des que Cristina Cárdenas va compartir moments al costat de Rocío Carrasco i Antonio David Flores durant la seva estada a Argentona. Allí, la filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco es van traslladar al costat de qui en aquells dies era la seva parella sense saber que seria la pitjor decisió de la seva vida. Cristina es va convertir en una de les primeres persones a presenciar com era realment la vida del matrimoni.

Durant una entrevista en 'Viva la vida', va confessar haver presenciat els presumptes maltractaments cap a Rocío Carrasco. Encara guarda en la seva memòria un moment concret que va aconseguir estremir-la i, que avui dia, no pot evitar contenir l'emoció en relatar l'ocorregut. Considera que Rocío Carrasco ha oblidat part de l'ocorregut a causa del trauma, però ella encara recorda la sensació de terror que li va produir la presència d'Antonio David Flores.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Si em poso a recordar, no puc evitar recordar la cara d'ell, no se m'oblida, mossegant-se la llengua i pegant», començava relatant Cristina Cárdenas amb llàgrimes en els ulls. «Ell va pujar fet una fúria, nosaltres riem i Rocío li feia bromes. Ell va començar a insultar-la i a dir que tot era per la seva culpa, que li bullia la sang, la va empènyer i van caure les prestatgeries. Ella es va arrossegar com va poder i ell va començar a colpejar-li el cap amb una taula de cristall», va explicar.

No va saber reaccionar

Si hi ha alguna cosa que turmenta avui dia a Cristina Cárdenas és no haver pogut reaccionar davant l'escena que va presenciar aquell dia. «Ara te'n vas amb la teva p* mare», va ser la frase que el malagueny li va etzibar a Rocío Carrasco després d'haver-li colpejat mentre li donava diners. Cristina va revelar que va ser Rocío la que li va confessar que no era la primera vegada que Antonio David la colpejava i va decidir marxar.

No obstant això, les llàgrimes de l'exguàrdia civil demanant-li perdó van aconseguir convèncer a Rocío Carrasco perquè no marxés definitivament i aquesta va decidir donar-li una nova oportunitat. Amb el pas del temps i després del documental, Cristina Cárdenas està disposada a apedaçar els seus errors amb la filla de Rocío Jurado i es posa a la seva disposició per a atestar si el judici per maltractaments es torna a reobrir.

Una prova que podria ser fonamental

Per això, la que va ser amiga de Rocío Carrasco va revelar en 'Viva la vida' tenir la prova definitiva per a condemnar a Antonio David Flores. Es tracta d'una cinta on està gravat un d'aquells moments on ell «no queda en bon lloc». «La cinta demostra que el que explica en el documental és solament un 3% del que va passar aquesta nit» explicava.


Comentaris

envia el comentari