Primer pla de Cristina Pedroche amb el rostre seriós

Cristina Pedroche anuncia que ha trencat la relació perquè ha vist una cosa perillosa

Pedroche no ho veu clar i ha preferit tallar en sec

Cristina Pedroche segueix igual d'espontània i lliure que sempre. La presentadora madrilenya, de 33 anys, s'ha guanyat el seu lloc fent el que ha cregut a cada moment sense importar-li gaire el que pensin els altres. Des que va debutar en publicitat i es va fer famosa el 2010 quan va fitxar pel mític Sé lo que hicisteis... la seva trajectòria ha estat meteòrica. Principalment a la televisió amb programes de tota mena, excepte de cor.

Aventurera i de paraula fàcil també ha treballat com a reportera radiofònica, en sèries i alguna pel·lícula. Tot i això, Espanya sencera la coneix pels seus arriscats vestits a les campanades de Cap d'Any d'Antena 3. També, el seu festeig amb el xef Dabiz Muñoz també ha contribuït a fer-la un personatge popular. Així doncs, la seva presència és requerida a photocalls i esdeveniments diversos que saben que tenir 'la Pedroche' és garantia d'èxit.

Un dels darrers esdeveniments en què estava confirmada la seva presència se celebra demà. El WiZink Center de Madrid acull un macroesdeveniment sobre criptomonedes que promet ser el millor esdeveniment en aquesta matèria tan controvertida. A aquest, per al qual ja no queden entrades des de fa temps, estava confirmada la presència de Cristina Pedroche, Jorge Fernández o Pablo Chiapella. El que ha passat aquests dies ha fet que molts hagin decidit no assistir-hi.

Imatge de Cristina Pedroche.
Cristina Pedroche sap que la seva presència és sinònim d'èxit | GTRES

Cristina Pedroche cancel·la la seva participació a l'esdeveniment de l'estiu

Cristina Pedroche és una professional en majúscules. Per ella cancel·lar un contracte a última hora és una cosa impensable llevat que sigui per força major. En aquest cas, seguint el camí d'altres personatges populars ha anunciat que no participarà al Mundocrypto Metaverse day que se celebra demà a Madrid.

Segons ha alertat la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), aquesta jornada està organitzada per una empresa sense llicència per captar inversors. La CNMV assegura, també, que entre els patrocinadors hi ha diverses guinguetes financeres.

Mani Thawani és el director de Mundocrypto, un conegut expert en criptomonedes, que organitza aquest esdeveniment. Assegura que «a causa de la pressió mediàtica, Jorge Fernández, el de La Ruleta de la Suerte, creu que això de jugar a la ruleta és el correcte, però les criptomonedes no, així que no ve. Cristina Pedroche tampoc, però no passa res, l'esdeveniment segueix perquè les empreses cripto hi serem».

Pablo Chiapella i Macarena Gómez havien de fer una petita ficció d'humor durant la jornada, però també prefereixen no ser-hi, davant els advertiments de la CNMV.

Cristina Pedroche és conscient que en aquests moments el món de les criptomonedes és al punt de mira. Són moltes les persones que han perdut molts diners amb aquest model d'inversions que semblava cridat a omplir el món de rics. La bombolla s'està desinflant i costa desgranar les empreses serioses de les que venen fum.

No són únicament els famosos els que baixen d'aquest carro. Coca Cola ha retirat el seu suport a l'esdeveniment. No ho han fet, però, economistes com Daniel Lacalle i Juan Ramón Rallo, que asseguren que hi aniran per informar dels riscos d'invertir en criptomonedes.

Pedroche ho passa de meravella a Mèxic

Cristina Pedroche vol mantenir-se aliena a la polèmica i prefereix viure gaudint de la bona cuina i dels plaers de la vida. Ha estat a Mèxic recentment, un viatge que «li ha canviat la vida». «Sento no només que veig les coses d'una altra manera, sinó que soc una altra persona».

Els canvis espirituals els desconeixem, però algun quilo de més igual sí que s'ha endut. Cristina ha penjat desenes de stories i de fotos menjant i degustant tots els plats de Mèxic. Lògic, tenint en compte que el seu xicot és xef i que cal buscar inspiració per elaborar els millors plats.