Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.

Rocío Carrasco revela el secret que Rosa Benito no volia que sortís a la llum

Rocío Carrasco ha deixat en una posició complicada Rosa Benito

Rocío Carrasco es va passar 20 anys suportant els atacs del seu exmarit i els de la seva mediàtica família. Tot i això, recentment va decidir trencar el seu silenci, desmuntar-los les seves mentides amb proves i posar de manifest el perquè no té relació amb Los Mohedano.

El testimoni que està donant està deixant en dubte els seus oncles, ja que estan sortint a la llum les seves intencions i els seus comportaments. I això ha portat ara que s'hagi desvelat un episodi que Rosa Benito no volia que es fes públic. Es tracta d'una tensa situació que va protagonitzar amb Amador quan estaven casats.

Rocío Carrasco explica el que Rosa Benito ha volgut amagar

La dona de Fidel Albiac ha hague de veure que Rosa s'ha posicionat en contra d'ella des que va començar a emetre la seva docusèrie. Benito ha carregat contra ella i ha intentat desmentir les dades. Tot i això, en més d'una ocasió ha quedat en dubte amb vídeos del passat on deia tot el contrari al que manifesta ara.

Rocío fa uns dies va rebre l'últim revés de la seva tia, però sembla que ara li ha tornat. Ho ha fet revelant la difícil situació de què va ser testimoni fa anys. En concret, va tenir lloc quan la col·laboradora de Ya es mediodía va descobrir l'elevadíssim deute que tenia el seu marit. Tot va passar mentre es produïen les negociacions per l'herència de 'La Jurado'.

Fotomuntatge d'Amador Mohedano i Rosa Benito.
Rocío Carrasco revela el tens episodi que van viure Rosa Benito i Amador Mohedano | Telecinco

Carrasco l'ha explicat així: «Amador tenia un deute, aproximadament, d'uns 500.000 € amb Hisenda. Va saber davant la notaria de les veus que li donava a ell la seva dona. Sí, les veus de la seva dona que li va dir que es pengés».

«'Penja't, Amador Mohedano' li va dir cridant al mig de la notaria. I jo vaig anar cap a ella i li vaig dir: 'Tita, la primera i l'última vegada que tu faltes al respecte al meu oncle davant de ningú'».

A això hi ha afegit: «Ells tenien la pressió que volien l'herència per fer front al problema que tenien i que havia originat ell. Rosa estava molt escalfada en aquest sentit. [...] Aquest li va començar a dir: 'Doncs els diners pels quals tinc aquest problema també els has gaudit tu'».

Rocío Carrasco desemmascara els seus oncles

La filla gran de la xipionera ha deixat en evidència els pares de Chayo pel citat episodi i també pel seu comportament posterior. Ha afirmat que tots dos no han dubtat a carregar contra ella i a qüestionar-la públicament. Ho han fet tot i que els va ajudar en tot moment perquè poguessin superar els problemes econòmics.

Ha explicat que va fer el que estava a la seva mà per impedir que el seu oncle es quedés sense casa seva, sense la seva part de l'herència i amb l'esmentat deute. Informació que ha estat avalada per Paloma García Pelayo. Sí, perquè ha dit: «Em sorprèn que ell s'atreveixi a renegar tant de la seva neboda perquè quan mor 'La Jurado' l'única persona que l'ajuda és Rocío amb Fidel».

Pel que sembla, és Carrasco la que signa una hipoteca posant com a aval una nau perquè el seu familiar pogués solucionar els seus problemes. Hipoteca que es fa amb un valor de 398.197 €, d'una banda i, de l'altra, de 15.000 €. I és que «aquests són els diners que ell fa servir per poder fer front al deute que té».

Imatge de Rocío Carrasco i Amador Mohedano quan eren més joves
Rocío Carrasco desvela el mal comportament dels seus oncles | Catalunya Diari

En aquest punt, s'ha emès un vídeo antic de Rosa a Sálvame on reconeix que és cert. Diu: «He de donar les gràcies a Fidel perquè és el que accelera el préstec perquè li donin abans a Amador».

García Pelayo tot seguit ha afirmat que, després de conèixer aquesta dada en aquell moment, ella mateixa es va posar en contacte amb el xipioner i que aquest li ho va confirmar. Això sí, li va demanar alguna cosa: «Si us plau, això no ho expliquis, no ho publiquis».