Crítiques a Cristina Pedroche per aparèixer amb un biquini de flors a les Campanades

Pedroche ha sorprès tothom amb un disseny de Marta Rota de la firma barcelonina Tot-Hom

Cristina Pedroche va tornar a ser la reina indiscutible de les Campanades de Cap d’Any desvelant a tots els teleespectadors el seu vestit. Però segur que a ella i a la seva dissenyadora, Marta Rota de la firma barcelonina Tot-Hom li han arribat mil i un comentaris sobre el vestit que ha lluït Pedroche per acomiadar el 2018.

De fet, ha estat un dels ‘looks’ més comentats de la nit, tal com s’esperava, tot i que no ha acabat molt ben parat. Cristina Pedroche sorprenia a tothom descobrint sota una llarga capa de color rosa un vestit biquini de flors roses amb una llarguíssima capa faldilla de tul d’allò més exagerat.

  • També pots llegir: Cristina Pedroche fa 30 anys i admet que té por de fer-se gran
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Empezamos en la Puerta del Sol para dar la bienvenida al nuevo año. Os espero en Antena3. #PedrocheCampanadas

Una publicación compartida de cristipedroche (@cristipedroche) el

Un altre any, Pedroche ha aconseguit eclipsar a Anne Igartiburu i també a Lara Álvarez que han aparegut a televisió —TVE i Telecinco— respectivament, amb dos dissenys que han passat completament desapercebuts al seu costat.

El vestit de Cristina Pedroche per les Campanades 2018

La de Vallecas ha aparegut a la pantalla i al costat d’Alberto Chicote amb una capa de color rosa clar, tapant completament el disseny de Tot-Hom. Una vegada s’ho va treure, tothom va poder veure aquell biquini de flors que, pensant-ho bé, pot ser que sigui el primer que Dabiz Muñoz no s’atreveixi a vestir.

Pedroche va donar diverses pistes sobre el seu vestit per celebrar l’Any Nou, com per exemple que  era un disseny «de somni» i mai millor dit. Ara bé, sembla que un altre any no ha pogut esquivar els comentaris i crítiques.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marta Rota, fundadora y directora creativa de Tot-Hom junto a sus hijas Alejandra y Andrea Osés diseñadoras también de la marca, han creado, para la popular presentadora, un diseño especial. Artesanía, costura, saber hacer y horas de taller para dar vida al vestido más deseado de @cristipedroche

Una publicación compartida de Tot_Hom (@tot_hom) el

Critiques per aparèixer amb un biquini de flors

Just cinc minuts abans que comencés el compte enrere per les Campanades, Cristina va desvelar el seu ‘look’ d’infart als teleespectadors després de realitzar un emotiu missatge de reflexió, que tampoc a estat del gust de tothom.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡¡¡Feliz año nuevo!!! Que se cumplan todos vuestros deseos en este 2019

Una publicación compartida de cristipedroche (@cristipedroche) el

Però sens dubte, veure a Pedroche en biquini va estar tot un ‘show’ que ja és un dels temes més comentats a les xarxes socials.

Les xarxes contra el vestit de Pedroche per les Campanades

Molts usuaris van quedar amb la boca oberta i no han dubtat en publicar crítiques, comentaris i sobretot comparacions del vestit de la col·laboradora de ‘Zapeando’ amb el disseny de la firma barcelonina.

  • També pots llegir: Cristina Pedroche revoluciona Instagram publicant una foto despullada