Sorpresa per l'inesperat 'adeu' de Cristina Pedroche: fa les maletes

La presentadora de televisió ha decidit marxar del barri madrileny d'Embajadores

Cristina Pedroche en una fotografia d'Instagram
Cristina Pedroche es muda a Pozuelo de Alarcón amb el seu marit, Dabiz Muñoz | Instagram

Els últims mesos no han estat fàcils per a la presentadora Cristina Pedroche. I és que, al confinament que vam viure tots els ciutadans del nostre país, s'hi van unir dos fets més. Primer, el restaurant del seu marit, Dabiz Muñoz, 'DiverXo', va patir un incendi. Segon, Pablo Motos va decidir no renovar la seva secció en 'El Homiguero'. No obstant això, malgrat aquestes circumstàncies, ha decidit tenir una cosa positiva en la seva vida. Per això, ha fet les maletes i s'ha traslladat de casa amb el seu espòs.

La mudança de Pedroche

El mitjà 'Vanitatis' ha revelat ara que la col·laboradora de 'Zapeando' ha canviat de domicili. Segons sembla, ella i el seu noi han deixat l'apartament de 130 metres quadrats que van comprar al barri d'Embajadores, a Madrid, l'any 2017. Un apartament molt bonic i espaiós que ara el tenen per a llogar.Després de fer això han decidit marxar a viure a una de les urbanitzacions més exclusives de la capital. Ens estem referint a la Finca, que està situada en la localitat de Pozuelo de Alarcón. En concret, han llogat, segons la citada publicació, una espectacular casa amb piscina amb un valor que ronda els 2,5 milions d'euros. Una piscina que podria ser la que apareix en diverses fotografies que Cristina Pedroche ha compartit en el seu compte d'Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aún quedan días de verano... (era así la canción, ¿no?)

Una publicación compartida de CristiPedroche (@cristipedroche) el

En aquest habitatge no només gaudiran de molt d'espai, sinó que també tindran absoluta privacitat i intimitat. Fins i tot han sorgit ja rumors que indiquen que podrien haver llogat aquesta casa perquè s'estarien plantejant augmentar la família que han format. Tanmateix, de moment no hi ha res confirmat sobre aquest tema.

D'aquesta manera, s'han convertit en veïns de famosos com ara Borja Thyssen, Sergio Ramos, Simeone, Alejandro Sanz o Albert Rivera i Malú, per exemple. És clar que Pedroche i Muñoz han sabut posar-li un somriure a l'adversitat. En concret, un canvi positiu. I la manera que han tingut de fer-ho ha estat mudant-se de casa per a emprendre una nova etapa vital.


Comentaris

envia el comentari