Foto de Cristina Pedroche somrient i posant.

Cristina Pedroche parla del problema que ha sorgit durant l'embaràs

Cristina Pedroche, preocupada per un problema de l'embaràs

Quan les que seran mares primerenques veuen el 'predictor' positiu, tenen al cap un munt de pensaments simultanis i emocions. Per a elles és impossible de desxifrar què està passant al seu cap i encara menys què hi ha al seu úter.

Aquests problemes no són els únics a què poden enfrontar-se les que seran mares per primera vegada. Moltes vegades se senten preocupades per com els poden afectar físicament els símptomes i el creixement de la panxa, ja que moltes tenen canvis físics que cap desitjaria tenir.

Encara que les famoses estiguin sempre perfectament maquillades i vestides, és una preocupació que és inevitable tenir. L'últim personatge públic de què ens hem assabentat que serà mare ha estat Cristina Pedroche.

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz anuncien que seran pares

El 28 de desembre, Dia dels Sants Innocents, va sortir en exclusiva per Lecturas la notícia que Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz seran pares. Després d'això, la resta de revistes va continuar donant corda a l'assumpte, però un dia com el 28 de desembre per anunciar un embaràs que no ha estat confirmat per la mare no era creïble per als lectors.

Tot i això, i que no va ser confirmat ni per la presentadora ni pel xef, els companys de feina de Pedroche van parlar a Zapeando sobre el seu embaràs. Ells no donaven crèdit que ella podria estar embarassada i tampoc no ho anaven a saber després que sortís a la llum la bomba, perquè la pressió que estava tenint a sobre va fer que volgués desaparèixer i no contestar.

Foto de Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz rient.
Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz tindran un fill. | GTRES
 

«Us parlo de tot cor, estimats amics, no ho sabem cap de nosaltres aquí. Cristina diu res, no en sabem res. Evidentment el seu whatsapp ha cremat aquest matí, però no en sabem res», va dir Dani Mateo.

Segons va dir la premsa, el moment ideal per anunciar la notícia seria a les Campanades, el seu moment estrella de l'any. Però, volent o no, ja els seus plans es van truncar.

Finalment, cinc dies enrere, per fi es van pronunciar Dabiz Muñoz i Cristina Pedroche, confirmant que l'embaràs no és cap notícia falsa i van donar un missatge molt emotiu.

«No hem pogut triar ni quan ni com donàvem la notícia. No ens han deixat. No han estat els nostres temps ni les nostres formes i això ens ha posat molt tristos. Hi ha línies vermelles que no s'haurien de creuar. (...) Hi havia gent de la nostra família que no en sabia res. (...) Ens trobem en el viatge més apassionant que compartirem (...) Sense exclusives, res de feina. Això és només personal. El més personal i íntim que tenim».

Què és el que exactament preocupa Cristina Pedroche en el seu embaràs

Després que Cristina Pedroche confirmés el seu embaràs, ja resultarà més senzill preguntar-li què li passa pel cap en qualsevol moment després d'assabentar-se'n i quines són les seves pors a l'hora de tenir un fill.

Encara no ha parlat expressament sobre el seu embaràs, però sí que ha pogut dir més o menys com se sentia. El 2 de gener, durant l'emissió de Zapeando, va parlar sobre el vestit de les Campanades.

Imatge de Cristina Pedroche i Alberto Chicote presentant les Campanades d'Antena 3.
Cristina Pedroche presumint de panxa d'embarassada a les Campanades. | ANTENA 3
 

«Estic encara adaptant-me al meu nou cos i als canvis que vindran. Aleshores no sabia si estava ben col·locat el colom, si la calça s'havia abaixat o s'havia pujat. Ara mateix tinc aquí coses que estan passant i que no ho controlo. El primer que vaig fer va ser mirar que estigués tot al seu lloc», va dir la presentadora.

Està clar que Cristina Pedroche encara s'ha d'acostumar i assimilar l'estat en què es troba i aquestes preocupacions que té pels canvis físics per l'embaràs la segueixen perseguint. De mica en mica, se l'anirà veient més còmoda i es podran saber més detalls sobre el seu embaràs.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp