Imatge d'Elena Huelva.

La germana d'Elena Huelva reapareix i envia un dur últim missatge: «Us mira...»

Emi Huelva ha donat l'últim adeu a la seva germana

Ahir, 3 de gener, es va fer pública la trista mort d'Elena Huelva, la 'influencer' que va saltar a la fama per visibilitzar la seva lluita contra el càncer.

Des del primer moment en què li van diagnosticar un sarcoma d'Ewing amb només 16 anys, la sevillana es va fer popular a diverses plataformes socials, ja que allà va trobar el seu refugi segur per explicar la seva dura experiència contra aquesta malaltia.

Han estat quatre llargs anys d'intensa lluita, però Elena Huelva no es va rendir mai i, com deia el seu lema, «les meves ganes guanyen». Tot i això, aquest 2023 ha arrencat de la pitjor forma possible.

Ahir a la tarda es va saber que la noia havia perdut la vida aquell mateix matí, envoltada de tots els seus. «Des d'aquest matí, Elena us balla i us mira des de la seva estrella», deien els seus familiars a través del perfil d'Instagram de l'andalusa.

Des d'aleshores, les xarxes socials s'han omplert de missatges d'afecte en record d'Elena Huelva, inclosos el de la seva germana, que acaba de pronunciar-se per primera vegada després del tràgic succés.

Foto d'una història d'Instagram anunciant la mort d'Elena Huelva
La família d'Elena Huelva va anunciar la seva mort a través de les seves xarxes socials. | Instagram @ELENAHUELVA02
 

L'emotiu missatge d'Emi Huelva a la seva germana: «Juntes per sempre»

En els últims mesos, Elena Huelva es va convertir en un clar exemple de lluita per a molts que estaven passant per la seva mateixa situació. A la noia li van diagnosticar un sarcoma d'Ewing, un tipus de càncer que afecta els ossos i els teixits tous el 2019.

Va ser a partir de llavors quan l'andalusa va decidir recórrer a les xarxes socials per explicar el seu dia a dia lluitant contra aquesta dura malaltia. La seva actitud positiva i les seves ganes de lluitar van ser algunes de les tantes coses que van fer que per a molts usuaris, i fins i tot famosos, es convertís en un gran referent.

Ara tots ells estan destrossats per la mort d'Elena Huelva, ja que ha deixat un gran buit. Familiars i amics de l'escriptora no paren d'escriure missatges d'afecte, una forma bonica de donar-li l'últim adeu. Justament, la seva germana, Emi Huelva, que ha estat, a més, un dels seus grans suports, també ha volgut acomiadar-se d'ella a través de les xarxes.

Captura d'una story d'Emi, la germana d'Elena Huelva, després de la seva mort.
Emi Huelva ha recordat Elena Huelva, la seva germana. | Instagram @emihupa
 

La germana d'Elena Huelva ha compartit una imatge en què apareixen totes dues felices. «Juntes per sempre, t'estimo, germaneta. Segueix-me sempre, jo et sentiré», escrivia al costat de la fotografia.

La unió entre les dues germanes era indestructible, ja que es donaven suport l'una a l'altra. Així mateix, en els bons i mals moments que va viure la 'influencer', Emi Huelva va estar a tota hora al costat d'ella.

Com ella mateixa va confessar públicament fa uns mesos, la seva germana i ella són «una». «Sempre hem estat molt unides, però és veritat que, des de fa 4 anys, des que va arribar la paraula càncer a les nostres vides, ara en som una», revelava la germana d'Elena Huelva.

La frase d'Elena Huelva que va alarmar tots els seguidors

Tristament, uns dies abans de morir Elena Huelva, ella mateixa va publicar un missatge a les xarxes socials que va fer alarmar tots els seus seguidors.

«Us estimo...», era la frase en qüestió. Unes hores més tard, dimarts mateix al matí, en la seva última publicació va escriure que estaven sent uns dies «molt difícils». «Estan sent dies molt complicats, cada cop més, però, com sabeu, jo soc més forta i més complicada», va expressar.

Finalment, es complien els pitjors presagis: Elena Huelva perdia la vida després de 4 anys lluitant contra el càncer que patia. Sens dubte, una dura pèrdua que ningú no s'esperava rebre només començar aquest nou any.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp