Imatge d'Elena Huelva.

L'últim vídeo d'Elena Huelva: va decidir explicar-hi tota la veritat

La jove 'influencer' deixava un missatge molt clar

Inici molt complicat de l'any 2023 per a molta gent. Especialment, per als amics, familiars i seguidors d'Elena Huelva, que aquest dimarts, 3 de gener ploren la mort primerenca de la jove 'influencer' amb 20 anys.

L'amiga d'Aitana, Sara Carbonero o Manuel Carrasco, entre d'altres, ha perdut la vida després de no poder superar el sarcoma d'Ewing que li havien detectat feia uns anys.

Primer pla d'Elena Huelva posant al photocall de 'La Última', la sèrie d'Aitana i Miguel Bernardeau.
Elena Huelva patia un sarcoma d'Ewing des de feia més de 4 anys. | Europa Press
 

L'últim vídeo d'Elena Huelva

Les xarxes socials s'han inundat de missatges de dol per Elena Huelva. I és que eren desenes de milers els seguidors i admiradors que tenia la 'influencer'. No és estrany, ja que l'actitud amb què va afrontar el càncer que li van diagnosticar va ser realment admirable.

Molts dels seus fans han recordat l'últim vídeo que Elena Huelva va publicar al seu Instagram. Un últim vídeo que ja va alarmar molt els seus seguidors.

I és que la noia de 20 anys ja alertava que el seu estat de salut havia empitjorat perquè li havien detectat metàstasi a la tràquea. Era el 4 de desembre quan la 'influencer' es va dirigir als seus seguidors amb un missatge esquinçador.

«Hola a tots. Tant de bo no hagués hagut de fer aquest vídeo mai, però les coses no estan anant bé», deia amb la veu tremolosa. «M'han trobat més malaltia a la tràquea, que és molt perillós. Com sabeu, és per on respirem».

Imatge d'Elena Huelva al costat de l'arbre de Nadal a casa seva.
Foto nadalenca d'Elena Huelva abans de morir. | Instagram @elenahuelva02
 

«No cal que digui gaire cosa més. Vull deixar clar que jo ja he guanyat. Les meves ganes ja han guanyat per tot l'amor i totes les persones que tinc al meu costat. Passi el que passi, sé que la meva vida no ha estat en va perquè he lluitat i he aconseguit el que vull visibilitzar», comentava pràcticament plorant.

«Vull que sempre recordeu la frase 'les meves ganes guanyen'. A la vida es tracta de viure. Jo m'emporto molts records bons i persones meravelloses. Volia agrair-vos tot l'amor que sempre m'heu donat. Us estimo», deia en el seu últim i emotiu vídeo.

Lluitadora com poques, Elena Huelva va publicar aquest vídeo un mes abans de morir, demostrant una vegada més que, tot i viure uns moments molt complicats, es va mantenir ferma en la seva lluita fins al final.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp