Imatge d'Elena Huelva.

Les primeres paraules de la família d'Elena Huelva després de la mort de la influencer

Elena Huelva ens ha deixat amb 20 anys

Aquest dimarts, 3 de gener de 2023 s'ha conegut la notícia que ningú volia saber. «Mor Elena Huelva», van informar els principals mitjans de comunicació. La jove 'influencer' ha mort amb 20 anys després de no poder superar el sarcoma d'Ewing que li havien detectat feia uns quants anys.

El seu estat havia empitjorat en les últimes hores. El mateix dilluns 2 de gener, un dia abans de la seva mort, va escriure una publicació a les seves xarxes socials que va alarmar tot el seu exèrcit de seguidors.

Molts dels seus fans es van témer el pitjor davant d'un possible empitjorament del seu estat de salut i, finalment, el matí del 3 de gener, Elena va deixar aquest món. Unes poques setmanes abans, la noia havia participat en una gala de la revista Elle dedicada a la lluita contra el càncer.

Elena Huelva ja no és entre nosaltres, però sí que hi és la lliçó de vida que ens va donar a tots. «Les meves ganes guanyen» va ser el seu lema fins a l'últim dia, convertint-se en tot un exemple a seguir. L'esperit de lluita d'Elena acompanyarà sempre milers i milers de seguidors que ara ploren la seva mort a una edat primerenca.

Després de conèixer-se la devastadora notícia, una infinitat de missatges van inundar les xarxes socials. Perfils anònims i d'altres de famosos van voler dedicar-li missatges bonics i també enviar-li molts ànims i suport als seus familiars i amics.

Captura d'una història d'Instagram anunciant la mort d'Elena Huelva.
Captura de la story d'Elena Huelva on la seva família anuncia la seva mort. | Instagram @ELENAHUELVA02
 

El trist adeu a Elena Huelva

Un dels més colpidors ha estat, sens dubte, el d'Ana Obregón, que s'havia bolcat completament amb la noia. «Conèixer-te, estar al teu costat aquests mesos, buscar per tot el món i després esperar l'assaig que mai va arribar», ha assenyalat.

«Veure com has lluitat amb la teva valentia i les teves ganes cada segon, ser una lliçó infinita de vida com ho va ser el meu fill i cada jove que lluita contra el puto càncer».

Precisament la seva família també s'ha pronunciat. Ho ha fet a través del mateix compte d'Instagram d'Elena Huelva, deixant un missatge que ens ha trencat a tots.

«Des d'aquest matí, Elena us balla i us mira des de la seva estrella. Gràcies per tot». Aquesta publicació va acompanyada d'una fotografia d'Elena Huelva somrient. Un somriure que la va caracteritzar, malgrat els moments tan durs que ha hagut de viure en la seva lluita contra el càncer.

Com dèiem, la jove 'influencer' i el seu somriure s'han convertit en un exemple a seguir i tot un símbol de lluita. Allà on siguis, descansa en pau, Elena.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp