Primer pla de Tamara Falcó somrient en un photocall i mirant a càmera.

Tamara Falcó es fa enrere, perdona Íñigo Onieva i tornen a estar junts

Tamara Falcó sempre ha estat molt enamorada

Tamara Falcó ha tornat a escriure un nou capítol a la seva història amb Íñigo Onieva: ha perdonat l'empresari i tornen a ser parella. Hi ha unes fotos que demostren aquesta notícia que es publicaran a la revista de capçalera d'Isabel Preysler i la periodista María Patiño assegura que l'aristòcrata «pauta els temps millor que ningú».

Tamara Falcó, segons ha explicat la seva amiga Pilar Vidal, ha decidit que començarà de zero amb el seu antic promès. El seu compromís només va durar 24 hores, però ella estava enamorada i tenia ganes de casar-se. «Íñigo ha insistit fins que ho ha aconseguit, hi ha coses que se saben i d'altres que no, però li correspon a ella explicar-ho».

Primer pla d'Íñigo Onieva seriós en un photocall.
Íñigo Onieva continua volent casar-se amb Tamara Falcó. | Europa Press
 

Tamara ha confirmat la informació a Pilar, però la periodista encara no ha parlat amb la marquesa. Vidal és autora d'aquesta exclusiva i tots els companys de Sálvameli han donat l'enhorabona. «Era evident que a Tamara l'atreia aquest noi i d'alguna manera va provocar veure'l», assegura María Patiño.

«Els amics i la família de Tamara temien que això es produís, però Isabel no ho volia i va advertir Tamara d'una cosa. Li va dir que, si tornava amb Íñigo, que no tornés a casa amb ell perquè és normal, estava ofesa i volia el millor per a la seva filla». Kiko Matamoros assegura que aquesta notícia portarà molts problemes perquè els que estimen Falcó no volen ni veure Onieva.

«Falcó ha decidit perdonar-lo i donar-li una segona oportunitat, però el seu entorn està estupefacte i s'ha de respectar i donar suport», explica Pilar. «Tamara no anunciarà la notícia, però hi ha unes imatges a la revista de capçalera de la seva mare d'ells dos. Ella no hi ha tingut res a veure perquè està desvinculada de la revista».

Tamara Falcó admet que no té escapatòria

Tamara sap perfectament com funciona el negoci de l'espectacle, per això ha admès la notícia. La revista ¡Hola! publicarà unes fotos que demostren que hi ha hagut un acostament i són les proves definitives. La marquesa sap que aquestes imatges suposarien el principi del final del secret i, per aquest mateix motiu, ha acabat reconeixent els fets.

Imatge de Tamara Falcó i la seva parella Íñigo Onieva.
Tamara està segura de la seva decisió. | Instagram @tamara_falco
 

Íñigo Onieva no ha parat fins a reconquerir la seva ex, està molt penedit i ha fet tot el que estava a la seva mà. Per fi s'ha guanyat el seu perdó i ara tornen a ser parella. I és que les fotos que publicarà ¡Hola! no deixen lloc a la imaginació. La 'influencer' ha intentat ser discreta i dissimular, però la revista de capçalera de la seva mare no ha tingut pietat amb ella.

Falcó prefereix no fer declaracions per ara, però és evident que s'haurà de pronunciar en algun moment. A Sálvamehan explicat que tornarà a viure amb l'empresari, ja que vol intentar-ho. La mudança encara no s'ha fet, però sembla que tindrà lloc en les pròximes setmanes.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp