Cristina Pedroche

Cristina Pedroche pren una decisió definitiva amb el seu embaràs

Després de les contínues preguntes sobre el tema, Cristina Pedroche parla sobre el seu futur nadó amb Dabid Muñoz

Cristina Pedroche es cansa de la persistència de la premsa amb el seu embaràs i fa públic el seu malestar. Des que la periodista va reconèixer que al seu pare volia ser avi, no l'han deixat tranquil·la amb aquest tema.

Totes les famoses passen per la mateixa incomoditat, ja que se senten obligades a aclarir el que pensen fer amb la maternitat. Igual que Cristina, moltes han reclamat la seva privadesa per xarxes socials i han demanat que les deixin de qüestionar sobre aquest assumpte.

L'embaràs de Cristina Pedroche es fa esperar

A '20 Minutos', després d'haver estat preguntada per tot aquest enrenou, la reportera ha assegurat que en cap moment ha descartat ser mare. Tot i això, ha confessat que encara no està dins dels seus projectes, almenys per ara, el fet de ser mare.

Muntatge de Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz
Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz no tenen pensaments de ser pares pròximament. | Catalunya Diari

«Si entrés als meus plans, ho explicaria. Sóc una persona transparent, no ho són només els meus vestits», va declarar fent broma la dona de Dabid Muñoz. A més, Cristina Pedroche, que té 33 anys, sent que es troba a la seva millor etapa i vol gaudir-la.

«Això no significa que si ets mare no puguis gaudir, però no entra als meus plans», rectificava ràpidament la madrilenya. «Ser mare no em farà ser millor dona , ni em completarà. Hi ha dones a qui potser sí, i respecto la seva opinió, però també estaria bé que es respectés la meva», afegia Cristina Pedroche.

▶️ Cristina Pedroche vive su peor momento junto a Dabiz Muñoz

Cristina Pedroche se sincera sobre la polèmica 

Des que es va casar amb Dabid Muñoz, la reportera fa anys que respon a preguntes relacionades amb un possible embaràs. Ella sempre ha contestat que no sap que passarà en un futur i, per aquest motiu, no sap què respondre.

Cristina Pedroche amb cara seriosa
Cristina Pedroche opina sobre la maternitat. | GTRES

Fa dos anys, també li va passar una cosa semblant quan la madrilenya va pujar una foto donant el biberó al nounat d'una amiga seva. Van ser tants els missatges que va rebre que es va veure obligada a parlar sobre el tema. «No, no crec que estigui en una època molt bona per ser mare. No, no crec que al final se'm 'passi l'arròs' . No, no crec que em senti més completa per tenir un nadó. No, no vull ser mare per ara i potser tampoc en el futur», va explicar a les seves xarxes socials.

Després que la revista tragués el tema, Cristina Pedroche ha aprofitat per parlar sobre el que opina sobre aquest tema. Com bé comenta, hi ha noies que se senten pressionades per aquesta qüestió. «Hi ha dones que, quan se'ls pregunta això, pensen que no poden», ha comentat la model.

Primer pla de Cristina Pedroche durant les Campanades 2021
Cristina Pedroche està feliç amb la seva vida actual. | Antena 3

«És una pregunta tan íntima i privada que si la dona no vol parlar sobre això, no cal insistir», ha afegit.

A més, explica que no totes necessiten l'amor d'un fill. Amb la parella que els acompanya en tenen més que suficient per ser feliços i tenir una vida plena.

Cristina, orgullosa del marit que ha escollit

Segons la presentadora, Dabid Muñoz és el marit que qualsevol persona voldria tenir. «Em complementa, m'ha ajuda, em fa millor. Però més m'estimo jo i el mateix passaria si tinguéssim fills», ha confirmat Pedroche.

La reportera assegura que no canviaria la seva vida actual per una altra en la que tingués fills. Ella està molt feliç al costat de l'home que estima i vol continuar vivint així.

Així mateix, el seu marit sempre ha estat un gran suport per als seus pitjors moments. «M'ha canviat la vida per a molt millor», va manifestar Dabid Muñoz.