Muntatge amb fotos d'Olga Moreno i Marta Riesco.

Marta Riesco descobreix l'humiliant renom que li ha posat Olga Moreno

Riesco està bloquejada i ha optat per no respondre als darrers atacs

Marta Riesco ha guanyat molta popularitat des que està sortint amb Antonio David Flores, però ha hagut de pagar un preu molt elevat.

Olga Moreno, la gran perjudicada del romanç, és una persona força estimada i els atacs cap a l'actual parella del seu encara marit no s'han fet esperar. La periodista prefereix no entrar en guerres tan perilloses, per això ha promès que es mantindrà al marge.

Marta Riesco va cometre un error que encara continua arrossegant: parlar d'Olga durant una entrevista que va concedir a un diari digital. Aquest atreviment ha legitimat la guanyadora de 'Supervivientes 2021' a llançar determinats missatges, encara que això no és el pitjor de tot. Iván Reboso, col·laborador del programa 'Ya son las Ocho', assegura que Moreno prefereix no pronunciar el nom de la periodista.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta Riesco defensarà a Antonio David fins al final. | Catalunya Diari

Marta ha descobert que Olga es refereix a ella com «l'altra», un renom força ofensiu tenint en compte els últims esdeveniments.

Iván Reboso ha explicat que l'exdona d'Antonio David Flores ha arribat al límit, per això ha decidit donar un cop sobre la taula. «Diu que ha lluitat pel seu matrimoni fins que ha vist el seu marit amb una altra».

Olga Moreno ha confiat en la revista 'Semana', publicació que li ha donat veu en un dels seus moments més delicats. No ha jutjat la parella del seu exmarit, de fet ha deixat clar que no és responsable de res. L'únic culpable és Antonio David, que li va negar que estava enamorat d'una altra persona fins que van sortir proves que demostraven la nova relació.

Marta coneix millor que ningú com funciona el món de l'espectacle televisiu, per això ha fet una promesa que pretén mantenir fins al final. No vol parlar de la seva relació amb l'ex d'Olga perquè s'ha adonat que l'escàndol no beneficia ningú.

Sap el que s'està explicant d'ella i prefereix callar abans que l'enrenou sigui més gran.

Marta Riesco està sorpresa: «Decepció com a dona»

Marta treballa amb Iván Reboso al programa presentat per Sonsoles Ónega. A més, el periodista també col·labora a la revista 'Semana'.

El noi ha donat les claus per entendre l'entrevista que ha concedit Olga. Ha deixat clar que l'andalusa no parla des de la rancúnia, sinó que simplement s'ha vist obligada a donar certes explicacions.

Primer pla d'Olga Moreno.
Marta Riesco sap el que pensa Olga Moreno sobre ella. | GTRES

«Olga Moreno defensa Antonio David com a persona i com a pare, però vol deixar clara la decepció que ha sentit com a dona. Diu que ningú estimarà Antonio David com ho ha fet ella», comenta Iván a l'espai presentat per Sonsoles Ónega.

Aquestes declaracions no deixen en bon lloc a la reportera del 'Programa de Ana Rosa', que està molt il·lusionada amb Flores.

▶️ Olga Moreno suelta la bomba en una exclusiva: Duras declaraciones contra Marta Riesco y Antonio David Flores

Riesco està disposada a parlar amb Rocío Flores, filla d'Antonio David, per explicar-li com ha sorgit la relació. Pretén tenir un tracte cordial amb ella, ja que sap que és una persona fonamental a la vida de la seva parella.

Li donarà el temps que necessiti, encara que pensa que abans o després haurien de mantenir una conversació per aclarir les coses.

Marta Riesco, impactada: «Té molt dolor»

Marta és una persona comprensiva i entén que Olga no ho estigui passant bé, però no s'esperava rebre un renom tan dur. L'empresària l'anomena «l'altra», encara que el pitjor de tot és que no està disposada a solucionar la distància que les separa.

«Olga Moreno se sent traïda, té molt de dolor. Es va coronar com a guanyadora de 'Supervivientes 2021' i va patir el cop més dur que podia rebre. Això no només l'ha afectat a ella, a la seva família també», explica el col·laborador de 'Ya son las Ocho'.

Riesco treballa a la televisió i entén que li preguntin sobre el tema del moment, però no vol parlar més de l'assumpte. La seva intenció és protegir a Antonio David Flores i no fer mal a ningú, per això sap que és millor que guardi silenci.