Muntatge princesa Elionor i rei Felip

La reacció del rei Felip en conèixer el xicot de la princesa Elionor

El rei Felip rep amb els braços oberts a l'amic especial d'Elionor

El rei Felip ha vist com en qüestió de dies s'ampliava la seva família. Elionor tornava a Espanya per gaudir de les seves vacances de Setmana Santa i no ho feia sola. L'acompanyava un noi, que seria el seu xicot, com revela Pilar Eyre a Lecturas.

Durant la seva estada al nostre país, la princesa va haver d'afrontar una sèrie de compromisos institucionals. Però això no li va impedir gaudir també de la seva família i del seu amic especial. Aquest jove seria un company d'estudis de la princesa, amb qui hauria congeniat molt bé, asseguren.

Es tractaria del seu primer amor i tant el rei Felip com la reina haurien donat el seu vistiplau. La periodista revela que finalment haurien cedit davant la idea que l'acompanyés durant aquestes vacances. En un primer moment és possible que no estiguessin gaire d'acord.

Com li passa a la majoria de pares, a determinades edats encara veuen una mica prematur que els seus fills tinguin parella. I més en el cas d'Elionor, que té davant seu la difícil tasca d'heretar el tron.

Des de fa molt de temps la Família Reial aposta per la discreció. Compleixen amb les seves obligacions institucionals, però quan finalitzen intenten ser persones normals. Els agraden les trobades amb els amics, el cinema i els viatges.

La princesa Elionor al costat del seu pare, el rei Felip
El rei Felip somriu a la seva filla | GTRES

No són gaire partidaris de deixar entrar a casa seva qualsevol. Per això és possible que tinguessin certs dubtes a l'hora d'acollir l'amic de la seva filla a la Zarzuela.

Pel que sembla, ni el rei Felip ni Letícia van negar-se quan la seva filla els va plantejar la possibilitat de viatjar a Espanya amb el seu noi. Així ho confirma Eyre a la publicació. Els reis saben «que no cal prohibir, sinó cedir, tolerar i ajudar quan tot, inevitablement, s'acabi trencant».

De fet, el jove els va acabar acompanyant la festa d'aniversari de Paloma Rocasolano. Va ser, sens dubte, la gran atracció de la celebració, sobre el qual estaven posats tots els focus. Era la presentació oficial de la parella.

Van viatjar tots en una furgoneta fins al domicili de la tieta d'Elionor i Sofia a Madrid, que va ser el lloc escollit per la celebració. Al vehicle hi havia el convidat sorpresa, al qual van definir amb les paraules «guapo, prim i amb els cabells llargs».

La periodista especialitzada a la Casa Reial sosté que la reina no vol que la seva filla s'equivoqui i prengui decisions errònies. Ho sap per experiència, ja que ella també va tenir el seu passat amorós. I és que gairebé a la mateixa edat que Elionor, Letícia s'havia enamorat d'Alonso Guerrero.

Va ser una relació amb un noi més gran que ella i que no va convèncer per res els seus pares al seu dia. En vista de les diferències que va tenir amb ells va decidir prendre una mesura dràstica i se'n va anar de casa.

Imatge de la princesa Elionor.
El rei Felip i la reina Letícia haurien acceptat el xicot d'Elionor | Catalunya Diari

 

Felip sempre donarà suport a la seva filla

Felip sap que tard o d'hora arribaria el moment en què la seva filla els presentés al seu xicot. Malgrat que possiblement no esperava que fos amb només 16 anys. En qualsevol cas, entre ells hi ha molta confiança i agraeixen que els posi al dia sobre les seves relacions.

Tenen la impressió que poden ajudar-la a prendre decisions i a orientar-la pel camí correcte. I és que tenen el clar exemple de la reina. Durant seva joventut va aconseguir casar-se amb l'home que estimava, però acabaria divorciant-se'n al cap d'un any.

Amb el temps es va adonar de l'enorme error que havia comès i no vol que Elionor també passi per aquesta fase. L'asturiana és «una dona moderna», que vol donar suport a la princesa en aquesta nova etapa, expliquen.

Felip i Letícia van poder comprovar aquesta Setmana Santa que el romanç és de veritat. Si no, no l'hagués presentat a tota la família.