Primer pla de Belén Esteban gairebé a punt de plorar

Belén Esteban i la trobada íntima que enfosqueix la seva boda amb Miguel Marcos

Belén Esteban desconeixia una informació que ho pot canviar tot

Belén Esteban està travessant un moment delicat: ha tingut un accident a 'Sálvame' i ha de ser operada de manera immediata. Està desesperada perquè haurà de passar uns mesos amb cadira de rodes i no es pot permetre el luxe de descansar tant de temps. Com és propietària d'una empresa d'èxit, necessita estar pendent del que succeeix durant la promoció dels seus nous productes.

Belén Esteban, segons expliquen al seu programa, està desanimada i no té força per despenjar el telèfon ni per respondre als missatges. Però és conscient de tot el que està passant a Telecinco, especialment perquè hi ha un episodi que l'afecta directament. El tertulià Kiko Hernández assegurava que durant el casament amb Miguel Marcos va tenir lloc un moment molt incòmode.

Belén Esteban i Miguel Marcos al casament.
Belén Esteban descobreix que al casament amb Miguel Marcos va passar alguna cosa | Instagram

Belén es quedava sense alè en descobrir que un dels seus convidats li va proposar a un altre tenir una trobada íntima als banys. I és que Kiko Hernández assegura que els protagonistes d'aquesta història són Luis Rollán i Miguel Frigenti, qui ha corroborat la història. Suposadament, Luis es va acostar al col·laborador de 'Sálvame' i li va dir una cosa a l'orella que podria escandalitzar Belén.

Belén s'ha assabentat que Rollán va fer una proposició força íntima a Miguel: «Si vens al bany, et menjo allò». Així, li va suggerir tenir una trobada, però Frigenti té xicot i va fer cas omís a les paraules de l'andalús, encara que el va deixar realment sorprès. El tertulià ha confirmat la notícia de Kiko, però no va donar més detalls per deixar Luis en bon lloc.

L'amic d'Esteban aclaria: «No deixaré malament ningú, només dic que Kiko sol dir la veritat amb les informacions que explica». A més, ha revelat que el seu xicot era present quan Rollán li va dir aquella frase a l'orella, per això no té res a amagar. «La meva parella es va quedar a quadres per la manera com va passar tot, però no li va donar gelosia», revelava.

Belén Esteban només parlarà del tema amb Miguel

Belén té bona relació amb Jorge Javier Vázquez, que ha assegurat que el que va passar al casament no el deixarà indiferent. L'ex de Jesulín de Ubrique necessita distar-se perquè està molt preocupada després de l'accident que ha patit a 'Sálvame'. No vol tocar el tema, per això no ha parlat amb cap dels seus companys després de rebre el diagnòstic.

Primer pla de perfil de Belén Esteban enfadada
Belén Esteban està preocupada pel seu estat de salut | MEDIASET

Esteban s'haurà de donar de baixa una temporada i el pitjor de tot és que s'ha de sotmetre a una operació, justament el que no volia. Però els seus companys asseguren que és una dona forta i que ben aviat tornarà a la petita pantalla amb magnificència. Mentrestant pot gaudir de la companyia de Miguel Marcos, que està escoltant totes les seves pregàries.

Miguel és un home força discret i no se sent còmode sent el centre de la notícia, però entén les necessitats de la seva dona. Esteban és una cara molt estimada i el públic hi està preocupat, per això el conductor d'ambulàncies ha donat explicacions. No sol parlar amb la premsa, encara que en aquesta ocasió ha fet una excepció amb els reporters que eren al seu domicili.

Belén Esteban va estar decebuda pel succeït

Belén és un personatge de primera categoria i sap crear espectacle millor que ningú, però de vegades s'emporta la notícia al terreny personal. Fa uns mesos, concretament, va conèixer que Miguel Frigenti no va parlar bé del menjar que va servir al seu casament. El periodista diu que es va quedar amb gana, una acusació que va indignar la 'Princesa del poble'.

Fotomuntatge de Miguel Frigenti i Belén Esteban
Miguel ha enfosquit la boda de Belén Esteban | GTRES

Així doncs, Esteban ha descobert que el seu enllaç amb Miguel Marcos va donar per a molt, ja que Frigenti no només va tenir temps de queixar-se pel menjar sinó que també podria haver tingut una trobada amb Luis Rollán. Però finalment, va rebutjar la proposta perquè va considerar que era un moment inoportú. Aquest succés ha enterbolit les noces de la tertuliana que fins ara tots n'havien parlat meravelles.