Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió

María Patiño revela el secret més ben guardat de la separació

María Patiño dona les claus sobre el final del matrimoni

María Patiño s'ha mostrat molt contundent al parlar sobre la separació més mediàtica de Telecinco. La presentadora de 'Socialité' ha aprofundit en la relació entre Antonio David i Olga Moreno fins a trobar un secret que es restava amagat.

Patiño ha estat de les més crítiques amb l'exguàrdia civil i no ha dubtat en treure a la llum les coses més tèrboles del seu matrimoni. En aquest sentit, el plató de 'Sálvame' va quedar totalment en silenci davant les informacions de la periodista.

María Patiño revela el secret més ben guardat de la separació

S'ha parlat i especulat molt sobre com era realment la relació que mantenien Antonio David i Olga. Per una banda, es va vendre la imatge d'una família unida on l'amor i el respecte mutu ho inundaven tot.

Se'ls veia feliços, il·lusionats i units, fent front als atacs de Rocío Carrasco. D'aquesta manera, d'ençà que la filla de la més gran va donar la seva versió dels fets en la famosa sèrie documental, la figura d'Olga Moreno va prendre més rellevància. Sempre fidel i al costat del seu marit, el va defensar amb dents i ungles fins i tot quan les coses no li eren favorables.

María Patiño i Antonio David Flores
María Patiño assegura que l'exguàrdia civil no admirava la intel·ligència de la seva dona. | Trendings

Ara, segons María Patiño, aquesta mena de 'submissió' podria tenir una explicació i la periodista afirma que ho pot demostrar. «Està documentat en informes psicològics que el nivell d'admiració que ella té cap a ell és alarmant», explicava a 'Sálvame'.

Per ella, Olga estava clarament sotmesa pel seu encara marit i «només intervé a les peticions d'Antonio David». Una apreciació de la qual es van fer ressò els experts que van analitzar com era la seva relació amb l'extreballador del programa de les tardes de Telecinco i que va sortir a la llum al documental de Rocío.

Però la presentadora de 'Socialité' encara es va atrevir a fer un pas més enllà i es va mostrar molt contundent amb el matrimoni. Té clar que l'exguàrdia civil «mai ha admirat Olga intel·lectualment parlant». «Per ell era una noia que referent a la imatge està molt bé, però res més», afegia.

María Patiño i les claus del matrimoni

María Patiño està més que convençuda que en la relació entre Olga i Antonio David, la dissenyadora només va ser un titella més. Cosa que Antonio David va saber manejar al seu gust per al seu propi benefici.

La malaguenya, portada per l'amor incondicional cap al seu encara marit, va ser incapaç d'apreciar els senyals. De fet, fins i tot va signar documents que ara li podrien portar problemes judicials, motiu pel qual alguns assenyalen que no vol separar-se formalment, almenys de moment.

Muntatge fotogràfic d'Antonio David Flores i Olga Moreno.
María Patiño afirma que Olga estava sotmesa pel seu marit. | CatalunyaDiari

Els documents a què fa referència Patiño són els que van sortir a la llum al documental, on psicòlegs experts van analitzar les dues parelles. Sobre ells, la periodista interpreta que Olga estava sotmesa i que només i exclusivament atenia els requeriments del seu marit.

És per això que, després de descobrir la infidelitat, l'empresària va obrir els ulls. «Em va caure el món a sobre», va confessar a l'entrevista. «No m'ho mereixia», ressalta, deixant clar que durant el seu matrimoni no va fer mai res que pogués provocar el rebuig del seu marit.

Primer pla d'Olga Moreno plorant
María Patiño està convençuda que la dissenyadora va ser manipulada durant el seu matrimoni. | Mediaset

La presentadora de 'Socialité' manté que Olga sempre ha estat a l'ombra del seu marit i que, si ha entrat en polèmiques, ha estat per defensar-lo. Per l'amor que sentia cap a ell i pel que va lluitar per evitar la separació.

Però com bé va expressar Rocío Carrasco després de l'entrevista de la dissenyadora, «el modus operandi és el mateix i el personatge no canvia». Antonio David es va aprofitar d'aquesta devoció de la seva dona per amagar-li la veritat. Sinònim que estava convençut que l'Olga no era prou llesta per agafar-lo.

Sigui com sigui, ara l'empresària ha obert els ulls i encara que no se'n pot allunyar pels nens, no vol parlar de reconciliació.