Primer pla de Carmen Alcayde, col·laboradora actual de Sálvame

Carmen Alcayde, molt polèmica, parla del seu futur bebè

Carmen Alcayde ha confessat que li encantaria tornar a ser mare

Carmen Alcayde és una de les cares més respectades de la televisió i ha format part de projectes que han fet història.

La seva trajectòria és impecable, té el suport del públic i pot presumir de no tenir enemics a la petita pantalla. Recentment ha parlat sobre la maternitat i ha reconegut que li agradaria tornar a ser mare.

Carmen Alcayde ha parlat del seu futur bebè a Sálvame i ha provocat una gran polèmica entre els seus companys. Assegura que si hagués guanyat més diners, hauria tingut una família més gran, però s'ha hagut s'ha hagut de conformar. Assumeix que ja no té edat per quedar-se embarassada de forma natural, però ha fet broma amb la possibilitat de recórrer a la ciència.

Muntatge Carmen Alcayde i el seu marit
Carmen Alcayde té el suport del seu marit | Catalunya Diari

Carmen està casada i té tres fills: Carmen, Eduardo i Olivia. Formen una família estupenda, malgrat que a la tertuliana li hagués agradat que fos més gran. Les seves declaracions estan sent força comentades, ja que han donat lloc a un debat que ha revolucionat Sálvame.

Carmen, fent gala de la sinceritat que la caracteritza, ha demanat la paraula per revelar el motiu pel qual no té més descendència. «Jo tindria més fills si pogués, si hagués tingut més diners hagués tingut més», explica sobre això. Les seves declaracions han animat alguns dels seus companys, com per exemple Laura Fa, a aprofundir en el tema.

Laura Fa no vol tenir més nens, és una decisió que va prendre fa molt de temps i que no pot canviar. «Porto la lligadura feta», comenta per resoldre el debat com més aviat millor. No se sent a gust parlant de la seva vida privada i aquesta situació l'ha situat en una posició incòmoda.

Carmen Alcayde ha patit molt

Carmen és una experta del món de l'espectacle, per això la seva incorporació a Sálvame està sent un tema molt comentat. Al seu moment es va fer molt famosa perquè era presentadora d'Aquí hay tomate, però després va estar un temps en un segon pla.

Gràcies al seu temperament ha recuperat posicions i el públic valora que no es cregui superior per ser una estrella.

Carmen Alcayde somrient
Carmen Alcayde vol tornar a ser mare | GTRES

Alcayde ha treballat de reportera, comentarista i actriu després de ser presentadora i no ha tingut cap inconvenient. Actualment, no condueix cap programa, però s'ha convertit en una de les cares més estimades de l'espai de Jorge Javier Vázquez. L'audiència valora molt la seva professionalitat perquè és capaç de treure confessions a molts personatges.

La valenciana ha començat a parlar de la maternitat i la resta dels companys de Sálvame s'han animat. Antonio Canales, torero de professió, ha revelat que li encantaria ampliar la seva família perquè està en un moment personal perfecte.

▶️ Las otras desgracias de Hospital Central más allá de los 4 actores fallecidos

Alcayde entén a Antonio, de fet ella també estaria disposada a tenir un nou nadó. Al programa de Jorge Javier pateix moments incòmodes i el seu consol és que la seva família no el jutja per cap informació que surti.

Carmen Alcayde ha marcat tendència amb els seus embarassos

Carmen ha estat embarassada tres vegades i les tres vegades s'ha comportat exactament igual: ha fet vida normal fins al final.

Acudia a televisió a presentar i col·laborar en els programes on estigués treballant en aquell moment. Això va donar visibilitat a la maternitat i es va convertir en un referent per a moltes dones que no sabien com compatibilitzar les dues facetes.

Alcayde gaudeix d'una gran amistat amb alguns dels seus companys, com ara Lydia Lozano. Han treballat molt de temps juntes, per això gaudeixen d'una complicitat que traspassa la petita pantalla. De fet, és un dels seus grans suports a Telecinco, ja que al programa hi viu moments força durs.