Cristina Pedroche amb cara seriosa

Cristina Pedroche, en problemes: «He de canviar-ho tot»

Dabiz Muñoz, parella de Cristina Pedroche, va fer unes sorprenents declaracions a 'El Hormiguero'

«He de canviar-ho tot». Així es va expressar el famós cuiner Dabiz Muñoz en una entrevista aquest dimarts a 'El Hormiguero', un fet que ha deixat més que sorpresa a la seva actual parella, l'estrella televisiva Cristina Pedroche. El xef, guardonat fa uns dies amb el premi del millor cuiner del món segons la llista 'The Best Chef Awards', va reaccionar al fet de ser premiat.

Sobre el premi, Muñoz reconeixia la pressió que li suposa a nivell personal rebre un guardó d'aquest calibre. «L'endemà de recollir el premi em vaig aixecar amb ressaca d'emocions. Me'n vaig anar a 'Diverxo' amb la sensació que ara he de canviar-ho tot», va revelar en ple directe.

Dabiz Muñoz, parella de Cristina Pedroche, confessa que li costa encaixar la fama

Sense cap dubte, un dels millors moments de tota l'entrevista va ser quan el cuiner va admetre els seus punts febles: va assumir que li costa massa encaixar la fama i l'èxit que li ha sobrevingut en els últims anys. «Com tothom a la vida, he viscut molts episodis en què he fracassat, he caigut moltíssimes vegades. Si d'alguna cosa estic molt orgullós, és que he estat capaç d'aixecar-me ràpid», confessava Dabiz Muñoz.

«Jo crec que l'actitud davant el fracàs m'ha fet ser qui sóc. No puc dir el mateix de la meva actitud davant l'èxit. Davant el fracàs m'encoratjo, i l'èxit em costa enfocar-lo amb intel·ligència», raonava el xicot de Pedroche a l'espai d'Antena 3. A més, Muñoz va aprofitar l'entrevista de Pablo Motos per parlar d'alguns productes amb segell nacional que valorem poc, en certes ocasions. Per exemple, el xef espanyol va donar el valor que creu que li correspon a la vedella gallega davant la sorpresa de tots.

El cas és que el convidat va comparar una de les carns més de moda, el bou de Kobe, amb la vedella criada a Galícia. «La carn amb denominació Kobe està actualment prohibit exportar-la del Japó», va sentenciar en ple directe. Al seu torn, Dabiz va revelar que «d'aquesta raça, que és el Wagyu, n'hi ha en molts països, a Espanya també». «Depenent de com la criïn, així serà. Kobe no vol dir que sigui millor que vaca rossa gallega», tancava el xef..

Dabiz Muñoz tanca el debat sobre la truita amb o sense ceba

D'altra banda, el convidat d''El Hormiguero' tirava per terra un debat que sempre ha existit entre els amants de la cuina: la qualitat de la truita de patates amb o sense ceba. «M'ofèn que em preguntis això, perquè és millor sense ceba, és evident», sentenciava el convidat. El company de Cristina Pedroche sabia que la seva declaració sobre la truita portaria cua, però va voler argumentar-la amb detalls.

Dabiz admetia que entén per què a la gent li agrada la truita amb ceba. «Però a mi, em sembla que aquest toc dolç i lleugerament torrat de la ceba cuita que li dóna a la patata i a l'ou no li cal, la transporta a un nivell per sota». «Tallar i ficar-te a la boca una bona truita de patata amb un ou campero. Suaument dauradeta, quallada per fora, molt poc feta per dins i cremosa és simplement la perfecció», sentenciava el convidat de Pablo Motos.